Udtalelse om danske medlemmer som blev dømt for hærværk mod gravsten

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Officiel udtalelse fra Den Nordiske Modstandsbevægelses Nordenråd.

I forbindelse med den såkaldte Krystalnat i 2019 blev to medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse i Danmark anholdt, mistænkt for at have kastet balloner med maling mod en bank og for at have hældt maling på og væltet gravsten på en jødisk gravplads i Randers. De blev tilbageholdt i næsten fire måneder, mens politiet foretog husransagninger og beslaglagde mobiltelefoner og computere.

Gennem denne indledende efterforskning fik politiet også flere mistanker om lovbrud begået af Jacob Vullum Andersen, som på det tidspunkt var chef for rede 3. Blandt andet blev han mistænkt for involvering i hærværk mod et sted forbundet til den venstreekstremistiske AFA og for at have malet en LGBT-bænk, samt flere tilfælde af “hadforbrydelser” ved at have delt forskellige ting på den russiske sociale medietjeneste VK .

I samtlige medier i Danmark blev de mistænkte på forhånd dømt, og Vullum Andersen blev også blevet hængt ud med sit navn og billede som skyldig i næsten alle landets aviser.

Den Nordiske Modstandsbevægelse har tidligere dækket sagen i den officielle podcast Ledarperspektiv, hvor organisationens leder Simon Lindberg præciserede, at vi naturligvis ikke støtter hærværk på kirkegårde, men også at lytterne opfordres til at sidde stille i båden, ikke drage forhastede konklusioner og ikke tro på alt hvad der skrives i medierne.

Retten meddelte sin dom for omkring en måned siden, og de to anklagede blev dømt for alt, hvad de blev mistænkt for. Vullum Andersson blev idømt et års fængsel. Den anden person venter stadig på at få sin straf meddelt.

I årenes løb har vi ved flere lejligheder set, hvordan medlemmerne af Den Nordiske Modstandsbevægelse er blevet dømt for sager, som de har været uskyldige i, uden at der er nogen troværdige vidner eller tekniske beviser. I stedet for er folk blevet dømt på blotte indicier i politiske retssager, og endnu mere almindeligt har dette været, når presset fra medierne har været stort.

På grund af dette har Den Nordiske Modstandsbevægelse som sædvanlig gennemført sin egen udredning af sagen, hvor beviserne er gennemgået grundigt, og de berørte personer er blevet afhørt. Under både den indledende efterforskning og retssagen har de tiltalte valgt at være tavse om alt, men i vores egen efterforskning har Jacob Vullum Andersen indrømmet, at han begik hærværket mod banken i Randers, og at han var involveret i handlingen mod AFA-lokalerne og LGBT-bænken. Begge mistænkte benægter imidlertid enhver indblanding i hærværk på gravpladsen.

Der findes heller hverken vidner eller tekniske beviser, der på nogen måde peger på noget andet. Der er ingen DNA-spor, ingen fodspor, ingen kommunikation eller noget, der kobler de dømte til hærværket på gravpladsen.

Hvad retten har valgt at dømme dem for er, at de ifølge tekniske beviser ser ud til at have været i Randers det samme døgn som hærværket på gravpladsen mistænkes at have fundet sted, at et klistermærke af en Davidsstjerne blev anbragt på en gravsten svarende til dem, der blev fundet i Vullum Andersens hjem (dog ikke nøjagtigt det samme), og at den grønne maling var til stede hjemme hos den anden dømte, som “kan have været” den samme farve som den, der blev brugt på gravstenene.

Da Vullum Andersen under vores efterforskning indrømmede, at begge dømte var i Randers samme nat for at gennemføre en farveaktion mod banken der, er der absolut intet af dette, der strider mod deres benægtelse med hensyn til hærværket på gravpladsen. Der findes altså ingen som helst beviser for, at de skulle have haft noget at gøre med det.

Som vi nævnte i Ledarperspektiv, da sagen blev drøftet, har det historisk været meget almindeligt med “false flag”-aktioner mod forskellige jødiske mål udført af jøder selv eller af “anti-racister” for at få øget sympati, forsikringspenge og for at kunne få systemet til at smide fløjlshandskerne i behandlingen af nationale kræfter. I dette tilfælde er der, selv hvis man vælger ikke at tro på de dømtes forklaring til os, mindst lige så meget – eller lidt – der antyder, at dette også ville være tilfældet denne gang.

Det eneste vi ved med sikkerhed er, at de to dømte udførte en aktion mod banken i Randers under Krystalnatten, og at vidner den næste dag så, at gravpladsen var blevet vandaliseret med en lignende grøn farve, som blev brugt mod banken. Hvornår hærværket på gravpladsen faktisk fandt sted er uklart, men det kan altså dreje sig om flere timer efter aktionen mod banken.

På baggrund af denne udredning vælger Den Nordiske Modstandsbevægelse at frikende de to anklagede for mistanken om hærværk på gravpladsen.

Jacob Vullum Andersen taler i København i 2019.

De øvrige punkter, som de blev tiltalt for, skal ikke ses som alvorlige nok til en udelukkelse fra organisationen, og derfor byder vi i stedet Jacob Vullum Andersen tilbage i kampen for et frit og forenet Norden i regi af Den Nordiske Modstandsbevægelse!

/ Nordenrådet, Den Nordiske Modstandsbevægelse 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Super godt at han er tilbage.

 • Lidt maling mod en bank er småting i forhold til hvad Jødiske kræfter arbejder for imod det hvide folk fx multikultur hvis konsekvenser er overgreb vold mord og andet kriminalitet dagligt begået mod det Europæiske folk.
  Konsekvenserne af Jødisk indflydelse skal frem i lyset

 • Bent Jørgensen says:

  Godt at høre.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Rigtig godt at bevægelsen melder ud på denne måde.
  Samtlige medier i Danmark burde undersøge denne sag til bunds og interviewe de dømte, politiet og alle andre involverede i sagen om hærværket på kirkegården.
  Det skylder de, de døde, deres efterkommere, de dømte, de dømtes pårørende og alle deres læsere og seere.

 • It would be good to have odinists in Nordfront. You have heard of chaplains, religious teachers, in the Danish military? The odinist “chaplains” would advise the men not to do illegal activity. What was accomplished for this prison sentence? You are spending your time and energy doing illegal protesting instead of doing pro-nordic religious work. You are trying to impress rebellious youth instead of Creator Odin. You are reacting instead of creating. The energy you need comes from the light of Odin. The inspiration you need comes from the light of Frigga. Try to impress the royal family of Denmark instead of the football hooligan. Think like a nordic odinist and spiritually improve your life every day.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //