Udtalelse vedr. anklager om dødstrusler

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Medier kunne i dag rapportere, at Den Nordiske Modstandsbevægelses aktion i Haderslev natten til mandag, hvor en dukke blev placeret på bytorvet, efterforskes som dødstrusler. Nordfront bringer her en udtalelse fra Modstandsbevægelsens danske landechef.

JydskeVestkysten kunne i dag rapportere, at Den Nordiske Modstandsbevægelses aktion i Haderslev natten til mandag, hvor en dukke blev placeret på bytorvet, efterforskes som dødstrusler rettet mod blandt andre Mikkel Pedersen fra Liberal Alliance.

Skærmdump fra JyskeVestkysten

Aktionen som aktivister fra Modstandsbevægelsen stod bag involverede en dukke med et skilt om halsen med teksten »Folkefjendtlig politik vil blive straffet« samt opklæbning af to typer plakater, hvor den ene bar teksten »Reserveret til folkeforrædere« og en tegning af en galge hængende fra en lygtepæl. En anden anvendt plakat fortalte i tekst om Danmarks folkeskadende nuværende politik og politikernes loyalitet til blandt andet NATO, som nu resulterer i recession og udsætter danskere for en fattig og kold vinter.

Fra Den Nordiske Modstandsbevægelses landechef, Jacob Vullum, lyder det, at intet omkring dukkeaktionen i Haderslev er truende, at dukken er et symbol på folkefjendtlig politik og ingen navngiven politiker. Ligeså er plakaterne med galgen spredt på forskellige tilfældige overflader i området omkring dukkeopstillingen og retter sig ikke mod nogen bestemt politiker.

Temaet på galgeplakaten stammer fra Modstandsbevægelsens politiske punkt 9, som blandt andet lyder:

Den Nordiske Modstandsbevægelse er fortaler for ægte folkestyre, og ikke et liberalt demokrati. Det frie Norden vil værne om individets ret til ytringsfrihed, men samtidigt understrege, at denne frihed ikke må misbruges til at bedrive folkefjendtlig virksomhed. Ved en interessekonflikt vil folkets frihed, suverænitet og ret til overlevelse, veje tungere end individets frihed. Vi vil med andre ord ikke tillade at det frie Norden, med dets omfattende ytrings- og forsamlingsfrihed, misbruges af fjendtlige kræfter som arbejder for folkets undergang.

Folkefjendtlighed skal forbydes og straffes hårdt. Sager om alvorlige tilfælde af folkeforræderi skal føres i en ny domstol – Nordens folkedomstol. Denne folkedomstol vil også overtage sager om høj- lands- og krigsforræderi, da dette angår riget såvel som folket.

»Vi ønsker ikke at bedrive selvtægt og det er ikke op til os som individer eller bevægelse at dømme, hvem der i fremtiden skal ses som folkeforrædere. Det er klart for enhver der vover at tænke for sig selv, hvordan resultatet af folkefjendtlig politik ser ud, for vi står midt i det. Men det er det nye Nordens folkedomstol som i den sidste ende skal dømme. Vores plakater i dag er blot symbolske og retter modstand mod det nuværende system – ikke nødvendigvis dets politikere«, lyder det fra Vullum.

»Jeg er sikker på at politiet vil eftersætte muligheden for at udskrive bøder for hærværk til de involverede aktivister, i et forsøg på at skræmme medlemmer og sympatisører langt væk fra heltemodig revolutionær kamp som de plejer, for skræmmeagendaen må være det bærende i politiets interesse siden intet er blevet ødelagt ved det som kategorisk bliver kaldt for hærværk. Selve efterforskningen om dødstrusler er jeg på samme måde sikker på bliver droppet, da det er et ben uden kød på«, afslutter Vullum sit svar til Nordfront.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • En symbolsk hængning af en ansigts- og navnløse dukke er en dødstrussel? Mod hvem helt præcist? Og hvis de henviser til klistermærkerne, er det så dødstrusler mod lygtepæle, skraldespande, vægge og valgplakater? Eller som der står på klistermærkerne “til folkeforrædere”. Identificere Mikkel Pedersen og de andre politikere sig selv som folkeforrædere, for hvis ikke, så er klistermærkerne vel ikke mere henvendt til dem end de er til skraldespanden, væggen eller lygtepælen?

  • Plakaten siger folkeforrædere burde henrettes, og så springer ham der Mikkel Pedersen frem til journalister og siger wow det er godt nok træls at jeg skal hænges.

    Lidt ligesom når folk snakker om at der er folk som stjæler folks penge. Så falder jøder over hinanden for at kalde det antisemitisme.

    Hvis du hører det er det til dig.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //