Forræder hængt i Haderslev

AKTIVISME: En dukke, der symboliserer folkefjendtlig politik, er af aktivister fra Rede 1 blevet hængt med en løkke om halsen i Haderslev.

Vore folkefjendtlige politikere står midt i en valgkamp og en situation, hvor Danmark, fordi landets politik og politikernes orientering kredser om globalisme, fører en proxykrig mod Rusland med tårnhøje energipriser for almindelige danskere og erhvervsdrivende til følge.

Fra Modstandsbevægelsens side har der længe været råbt vagt i gevær mod parlamentarismens herskende politiske ideologier, den røde marxistiske socialisme og den blå kapitalistiske liberalisme, samt alle afarter af disse to ideologier i midten af dansk politik. Længe har den førte politik været folkefjendtlig mod det danske folk, som godtroende har lagt sig ned og accepteret masseindvandringen, LGBT-agendaen, magtfuldkomne politikers prioritering af internationale forpligtelser på bekostning af folkets velfærd og overlevelse, ågerrenter, pengemagtens plutokrati og globalismen, som fører al national suverænitet lige lukt i hænderne på netop plutokratiet.

Globalismens væsen har mange hoveder, hvor ét er organisationen NATO, som udgiver sig for at være en forsvarsalliance, men i realiteten er en krigsforening, som bruges til vold og afpresning af nationer som ikke spiller med på plutokratiets agenda. Danmark er medlem af NATO, hvilket Modstandsbevægelsen længe har sagt er en fejl og peget på et nordisk nationalsocialistisk forsvar i en forenet nordisk nationalsocialistisk stat som den eneste løsning for vore lande. Danmarks medlemskab af NATO bringer nu med sig et nyt meget direkte og let forståligt bevis på, at NATO og globalisme ikke gavner Danmark eller vort folk. Fordi Danmark følger USA og NATO’s taktslag oplever vi den recession verden står midt i betydelig hårdere, end hvis vi havde vor egen økonomi i en nordisk nationalsocialistisk stat bestående af samtlige nordiske lande. Fordi Danmarks folkefjendtlige politikere hellere vil fortsætte deres terrorkampagne mod Rusland for at behage plutokratiet og dettes angrebskøter NATO i stedet for at normalisere forholdet til landet, går det danske folk en meget kold og dyr vinter i møde.

Aktivister har natten til mandag derfor hængt en dukke på bytorvet Gravene i centrum af Haderslev. Den symbolske hængning af folkefjendtlig politik fandt sted fra bytorvets springvand og den hængte dukke bar omkring halsen et skilt med teksten: »Folkefjendtlig politik vil blive straffet!«

Rundt i Haderslev blev der desuden spredt plakater med følgende tekst:

Forrædere er iblandt os. Dine repræsentanter kerer sig ikke for dig. De kerer sig for materialisme og internationale forpligtelser og logrer som en lille hund i skyggen af NATO.

Da den russiske stat besluttede sig for at standse NATO’s otte år lange terrorbombekampagne i Donetsk- og Lugansk-oblasterne begyndte NATO-medlemslande at føre en proxykrig mod Rusland, heriblandt Danmark.

Hvad folk frygtede under den kolde krig er nu en realitet.

Europæere betaler prisen gennem tårnhøje energipriser, som blandt andet er et resultat af den førte globalistiske kapitalpolitik, som reducerer folket til forbrugsslaver og stemmekvæg.

Danmark praler af at være et højteknologisk videnssamfund, men har ingen atomkraftværker.

Danmark praler af at være et demokratisk samfund, men samtlige partiers politik fører samme sted hen.

Danmark praler af at være en nation af lige mennesker, men alle bliver blot trykket ned til samme lave niveau.

Vi har bundet os til Kyoto-aftalen og EU’s ETS-system, og kan nu ikke producere energi til priser der kan understøtte de sølle rester af vores deindustrialiserede økonomi.

Folketinget er fyldt med kujonagtige nikkedukker – styret af zionister. Med dem ved magten går danskerne en kold vinter i møde.

Recessionen kan ikke længere fejes ind under gulvtæppet, og den kan du takke dine “demokratiske” repræsentanter for. De vil hellere fortsætte deres terrorkampagne mod Rusland end at normalisere Danmarks forhold til landet.

Nord Stream 1-gasledningen blev sprængt i dansk farvand. Indtil andet er påvist giver det god mening at antage, at den danske regering kan have givet allierede grønt lys til sabotagen.

Jøden Volodymyr Zelenskyy har opfordret NATO til at bruge atomvåben mod Rusland. Hvis det ender med det, kommer DR’s historiske krigspropaganda om Sovjetunionen til at blive virkelighed.

Skal den danske stats ledere lade NATO trække det danske folk mod tilintetgørelse?

Skal det være systematisk underminering af dansk suverænitet eller atomkrig der sætter det endelige punktum?

Vi har en bedre vej! En nationalsocialistisk vej!

 

Se billeder fra aktionen nedenfor: • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • NON sum CORPUS says:

  HVEM FANDEN SKAL JEG STEMME TIL VALGET DEN 1 NOVEMBER, der er ingen politiker der er værd, at stemme på, ingen politiker vil sætte gang i hjemsendelse af de racefremmede💩, det er totalt håbløst😬

 • En enkelt kommentar fra min hånd:
  Det kan opfattes uheldigt, hvis man hænger politikere som Pernille Vermund og Morten Messerschmidt ud som forrædere. De er vel nok ikke 100% rene med nationalsocialistiske briller, men hvem er egentlig det?

  Det er kontraproduktivt fordi man kan forestille sig på sigt at politikere som disse og deres vælgergrupper bliver samarbejdspartnere for den Nordiske Modstandsbevægelse i et eller andet omfang, om det så bare er ønsket om at knuse venstrefløjen, vi kan dele, men det ville da være godt.

  Når man på den måde skyder med skarpt på alt og alle fremstår man en smule sindssyg og politisk tonedøv.
  Jeg støtter jeres arbejde og I bør blot se dette som velment og et kærligt opråb.

  Tak for alt i gør.

 • Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti fortjener ingen støtte fra en Nationalsocialist. Begge partier støtter Israel, vil kun hjemsende kriminelle indvandrere og støtter homolobbyen.

  Som du skrev i en tidligere kommentar herinde, påstod du, at politikere som Morten Messerschmidt, (måske) holder visse udtalelser tilbage, for ikke at begå politisk selvmord. Hvis Messerschmidt var en Nationalsocialists stemme værdig, ville han ikke holde sine holdninger tilbage. En Nationalsocialist er fanatisk. Vi frygter ikke at folk flygter fra os på grund af vores holdninger. Så hvis denne Messerschmidt skjuler sine politiske holdninger, for at få støtte, vil hans støttere komme på grund af hans “falske” politik, og i sidste ende, ikke gavne nogen som helst.

  Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige når os ikke engang til knæene. Deres politik er så slatten at den gør mere skade end gavn. Vi går ikke ind for det zionistiske demokrati som har greb om hele verden. Det gør Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti. Så længe sådanne partier kan blive siddende i folketinget, har det ingen politisk betydning for bevarelsen af det Danske folk.

  Du lyder til at vide hvad politikerne gemmer på af holdninger. Hvad med at sende en ansøgning til bevægelsen, så du i stedet for at give kritik bag en skærm, faktisk deltog aktivt i kampen for et frit norden.

  Det nytter ikke noget at sidde bag en skærm og forklare hvad en organisation gør forkert, hvis man ikke engang selv kan tage sig sammen og deltage. Det er altid nemt at kritisere når man ingen anelse har om hvordan den virkelig politiske indflydelse sker på gaden.

  Revolutionen starter på gaden og ikke parlementarisk. Det har vi set igennem tiderne med f.eks. Gyldent Daggry og Folkepartiet – vores Slovakiet.

  God aften.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //