Unge racefremmede fulgte efter studentervogn i timevis og kastede æg mod studenterne

MULTIKULTUR: En gruppe unge racefremmede mænd fulgte efter en studentervogn i timevis i deres personbiler. Når studentervognen måtte stoppe steg de racefremmede ud af bilerne for at kaste æg og andet kasteskyts efter studenterne.

Privatfoto der blev sendt til Presse-fotos.dk. Billedet viser de unge racefremmede mænd, der er i færd med at kaste æg mod stundentervognen lørdag d. 25.

Endnu en historie om unge racefremmede mænd der chikanere studenter kom frem i weekenden. Denne gang var der tale om en gruppe på omkring 10 racefremmede, der fulgte efter en studentervogn det meste af lørdagen for at kaste ting efter de nye studenter.

“En af mine venner var med på turen. Og han fortæller, at en Mercedes fulgte efter dem og flere gange fik standset studentervognen.

Når det så skete, at vognen måtte standse, var der en mand i hvid trøje, som hang ud af den Mercedes og kastede med æg og andet kasteskyts efter studentervognen.

Det skete bl.a. ved et lyskryds i Ballerup. På et tidspunkt kørte føreren af den Mercedes også ind foran studentervognen for at få den til at standse. Og så blev der igen kastet.”

Sådan fortæller en anonym kilde, der sendte billederne til presse-fotos.dk. Ifølge samme kilde stod chikanen på det meste af lørdagen, men stoppede om aftenen. Da kilden udtalte sig til presse-fotos.dk var sagen ikke blevet politianmeldt, men de fortalte, at de overvejede at gøre det søndag.

KILDE:
Presse-fotos.dk

LÆS OGSÅ:
Studentervogne angrebet med æg i indvandrertætte boligområder
Tre mænd anholdt for at affyre skud ved siden af studentervogn


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det eneste perkere forstår er vold.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Tænker at de ikke har nogen uddannelse siden de gør som de gør. Og hvis det er tilfældet, hvordan har de så råd til at køre Mercedes? Man kan kun spekulere for kriminalitet betaler sig jo ikke…

 • Nej – leasede biler. Perkeren lever i sandhed i luksus i de hvides land – Hvilken respekt vi får igen.

 • Torsten says:

  Forestil jer disse curlede zoomere der intet fatter. De kan ikke reagere, fordi de er programmeret til at se på perkere som uskyldige stakler. Dronten er genfødt.

 • Krautling says:

  Præcis, Anonym. Jeg ønsker dog ikke engang en voldelig “dialog” med dem. Stod det til mig, så hed den smut fra landet senest kl. 12 i morgen, eller kugle i nakken kl. 12.01. Dejligt simpelt.

 • Hvorfor sender de dem ikke ud af Danmark ?? De lever sådan set ikke anderledes i deres eget hjemlandet, altså Irak, Irak osv…. de gør os dummere, og så får de ovenikøbet hjælp til det.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //