USA: Næsten tusind skudepisoder på bare en uge!

MULTIKULTUR: På bare en uge er der registreret 915 skudepisoder i USA. Politiet nægter at gribe ind af frygt for at blive beskyldt for »racisme«.

Skærmbillede fra morgenprogrammet Good morning America.

Kriminaliteten er steget kraftigt siden Black Lives Matter begyndte sine optøjer sidste år, og politiet nægter nu at gribe ind mod sorte kriminelle af frygt for at blive anklaget for »racisme«.

På bare en uge i perioden 17.-23. juli er der registreret i alt 915 skudepisoder, hvoraf 430 mennesker er dræbt og 1.007 mennesker såret, ifølge en rapport fra Gun Violence Archive. Dette svarer til en skudepisode hvert 12. minut.

Black Lives Matter-året 2020 var det mest dødbringende år, i over 20 år, i USA’s historie med over 43.000 registrerede dødsfald som følge af skudepisoder. I år er der hidtil registreret omkring 24.000 dødsfald i USA som følge af skudepisoder, og det kan se ud som om at 2021 vil blive værre end sidste år.

Kilder:
Good Morning America
abcNEWS
Gun Violence Archive

Læs også:
Black Lives Matter nomineret til Nobels fredspris
Over 400 jødiske organisationer i USA støtter BLM
Ung hvid kvinde dræbt af BLM-pøbel – sagde «All lives matter»
Sort racehad til hvide stopper manifestation for BLM-dræbt ung mor


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • De må se at få stoppet nationalisterne i USA så folk kan færdes trygt på gaden igen, kan godt forstå at de bliver set som den største trussel mod samfundet.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //