Vaccine-sheik render med over 3 millioner kroner

CORONAKRISE: Regeringens kluntede håndtering af Danmarks infrastruktur og vigtige virksomheder fortsætter under coronakrisen.

Nordfront bragte tidligere på ugen et overblik over Socialdemokraternes, med globalisten Bjarne Corydon som den centrale aktør, svinske manøvrer for i 2016 at få solgt Statens Serum Instituts vaccinefabrik ved at slå bunden ud af kassen.

Sheik Abdulaziz Hamad Aljomaih, der købte vaccinefabrikken, købte den for blot 15 millioner kroner på trods af, at konsulenthuset PwC tidligere havde vurderet, at den burde ligge på op mod 285 mio. kr.

Det viste sig efterfølgende, at købet var mere lukrativt for Sheik Abdulaziz Hamad Aljomaih, end offentligheden har fået kendskab til.

Den saudiske sheik fik nemlig også en aftale til 240 mio. kroner med i handlen, som Statens Serum Institut indgik i 2013 med den amerikanske multimilliardær Bill Gates og hans organisation Bill & Melinda Gates Foundation.

Bill Gates-aftalen til 240 mio. kroner blev ikke nævnt med et eneste ord til de politikere, der skulle tage stilling til salget tilbage i 2016.

Sheiken får millioner fra hjælpepakke

Nu i 2020 fortsætter den socialdemokratiske regerings dårlige forvaltning af magt og skattepenge, da en af de virksomheder som kan få del i corona-hjælpepakken, er Sheik Abdulaziz Hamad Aljomaih’s selskab AJ Vaccines.

En aktindsigt fra Erhvervsstyrelsen afslører, at sheikens firma på Amager – der har omkring 750 ansatte – har fået godkendt en lønkompensation på 3.355.920 kroner.

Kravet for at få del i statens penge er, at en virksomhed skal varsle afskedigelser for enten minimum 30 procent af de ansatte eller for mere end 50 ansatte.

Sheik Abdulaziz Hamad Aljomaih og hans familiedynasti mangler ellers ikke penge på kistebunden.

Ifølge en artikel fra et af sheikens rådgivningsfirmaer MRGN Advisors ejer Aljomaih Group aktiver for 34,3 mia. kroner.

KILDER:
Ekstra Bladet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //