Vejen til jødisk overherredømme #1: Samuel Bronfman

JØDISK MAGT: Alkoholsmugling, seksuel afpresning og den jødiske mafia – den mørke oprindelse af nutidig jødisk overherredømme i USA.

Den jødiske alkoholbaron Samuel Bronfman.

Nordfront kunne for nylig rapportere om, hvordan jødisk magt er mere synlig end nogensinde, men det har ikke altid været sådan. Jødisk magt har traditionelt fungeret i skyggen og har set sine største succeser, da dette var tilfældet. Blandt jødernes største succeshistorier er erobringen af ​​USA, og det startede med en mand ved navn Samuel Bronfman.

Samuel Bronfman tilhørte den velhavende jødiske Bronfman-familie, der flygtede fra Rusland i slutningen af ​​1800-tallet, tilsyneladende som en reaktion på anti-jødiske pogromer (jødeforfølgelser i Rusland i 1800-tallet) på et tidspunkt, hvor russiske jøder ville have været dybt involveret i de kommunistiske organisationer, som kun få årtier senere ville introducere skrækvældet, kendt som Sovjetunionen.

Bronfman-familien kom ind i alkoholindustrien i 1916, da de etablerede sig i Montréal. På trods af at det var under forbudstiden for alkohol i Canada, udnyttede familien det faktum, at forbudslovene var dårligt definerede og varierede fra provins til provins, for ikke at nævne smuthuller, der tillod familien at sælge fra privatejede hoteller.

Samuel Bronfman med sine sønner i 1936.

Bronfman-familien opnåede sit berygtede omdømme under forbudstiden i USA. Salg af alkohol fra Canada til USA var rentabelt, men risikabelt. Imidlertid havde Bronfman-familien, hvis forretning nu blev drevet af Samuel og hans brødre, en fordel, som ingen andre havde: adgang til den jødiske mafia i USA gennem etniske bånd, herunder berygtede jødiske gangstere som Moe Dalitz, Abner Zwillman og Meyer Lansky. Bronfmans dybe kontakter med den amerikanske mafia, kom frem i lyset i 1950’erne, da flere af USA’s mest berømte gangstere opgav hans navn i forbindelse med en national efterforskning af organiseret kriminalitet ledet af senator Estes Kefauver. Dette havde dog ingen juridiske konsekvenser for Bronfman.

Blandt Bronfmans største præstationer er hans rolle i at sikre den nyoprettede stat med Israels våben til en værdi af 2 millioner dollars på vegne af Shimon Peres (som senere ville blive en af ​​landets statsministre) i 1951, på et tidspunkt da landet var i en meget sårbar situation. Af større interesse er imidlertid hans tilknytning til Lewis Rosentiel, som vil være fokus for den næste artikel i denne serie.

Læs også:
Vejen til jødisk overherredømme #2: Lewis Rosenstiel

Kilder:
Wikipedia
The Canadian Encyclopedia
Mint Press News
Entrepreneur


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //