Venstreorienterede organisationer – med opbakning fra George Soros og europæiske regeringer – står bag anti Musk-kampagne

SOCIALE MEDIER: 26 venstreorienterede organisationer ønsker at de store globalistforetagende agerer mod Twitter. Ønsker ikke ytringsfrihed.

Elon Musk. Foto: Duncan Hull (CC BY-SA 4.0).

Venstreorienterede har i flere år brugt »cancelkulturen« som strategi for at censurere meningsmodstandere på sociale medier. Men siden det blev kendt, at forretningsmanden Elon Musk for nylig har erhvervet sig Twitter og lovet ytringsfrihed på platformen, risikerer denne strategi at løbe ud i sandet.

Venstrevendte ser ud til at have indset dette og rømmer derfor Twitter efter at have været aktive på platformen i flere år. Årsagen er, at de ikke længere ser »samtaleklimaet« som »produktivt«.

Nu har en række venstreorienterede organisationer sendt breve til nogle af globalisternes største brands for at stoppe annoncering på Twitter. Det skriver CNN. Ifølge medieselskabet er blandt andet Disney, Coca-Cola og Kraft blevet opfordret til at boykotte Twitter.

CNN kalder grupperne bag brevet for »advocacy groups«, som kan oversættes til interessegrupper eller lobbygrupper. Men CNN siger ikke meget om, hvilke organisationer der er, eller hvordan de er finansieret.

Når Nordfront gennemgår grupperne, viser det sig, at de alle har forbindelser til venstrefløjen, venstreekstremisme eller partier som Demokraterne i USA eller det britiske Labour Party.

Bag opfordringen står blandt andre Media Matters for America, hvis præsident, Angelo Carusone, har været en af ​​lederne af Democratic National Committee (DNC), som er det styrende organ for Democratic Parti i USA.

Den britiske avis Daily Mail har oplistet og undersøgt de 26 organisationer og peger på, at »George Soros, Clinton og Obamas ansatte samt europæiske regeringer står bag anti-Musk-kampagnen«. Listen omfatter organisationer som Center for Countering Digital Hate, der har forbindelser til det britiske Labour Party, den feministiske organisation Ultraviolet, Access Now som er finansieret af jøden George Soros, men også den svenske, danske, tyske og hollandske regering.

Læs også:
Elon Musk vil købe Twitter


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //