VIDEO: Hjemløs offer fortæller om “ghettobandernes” kriminalitet

MULTIKULTUR: I en video fortæller en anonym hjemløs om, hvordan de racefremmede bander, såsom Black Army, torturerer de svageste i vort samfund.

Bander i Odense

47 udsatte lever i skjul efter at være hjulpet væk fra Odense – i frygt for at blive tortureret og slået ihjel af bander. Vi har mødt et af ofrene, som nu er hjulpet ud af byen og i skjul. De kriminelle bander regerer uden moralsk kompas og udnytter byens fattigste og mest udsatte. Det kan være som en del af handlen med stoffer eller sex på byens bordeller. Det kan være med dummebøder og beskyttelsespenge. Hvis man først er en del af det, er det ikke let at komme ud af det med livet i behold.Den unge mand i filmen blev først tvunget til at sælge stoffer. Siden fik han opbygget en stor gæld, som han måtte skaffe penge til gennem kriminalitet. Sidst endte han på bagsædet i en bil med tonede ruder. Ingen kunne se hverken knytnæveslag, han fik på turen, eller den kamphund, der nappede ud efter ham. Turens destination var det rekreative område Stige Ø ved Odense. Her fik han bank og blev truet på livet. Da han kom hjem, tog han flugten væk fra byen. Vi sætter nu fokus på det kriminelle miljø i Odense og særligt de mennesker det går ud over. Der er brug for nye værktøjer og handling, for at vi kan komme det til livs. Vi følger op på de særlige problemer for udsatte i Odense resten af ugen. #dkpol #dkmedier #dkkrim

Geplaatst door Hus Forbi op Maandag 3 augustus 2020

Som tekst til videoen skriver Hus Forbi følgende:

47 udsatte lever i skjul efter at være hjulpet væk fra Odense – i frygt for at blive tortureret og slået ihjel af bander. Vi har mødt et af ofrene, som nu er hjulpet ud af byen og i skjul. De kriminelle bander regerer uden moralsk kompas og udnytter byens fattigste og mest udsatte. Det kan være som en del af handlen med stoffer eller sex på byens bordeller. Det kan være med dummebøder og beskyttelsespenge. Hvis man først er en del af det, er det ikke let at komme ud af det med livet i behold.
Den unge mand i filmen blev først tvunget til at sælge stoffer. Siden fik han opbygget en stor gæld, som han måtte skaffe penge til gennem kriminalitet. Sidst endte han på bagsædet i en bil med tonede ruder. Ingen kunne se hverken knytnæveslag, han fik på turen, eller den kamphund, der nappede ud efter ham. Turens destination var det rekreative område Stige Ø ved Odense. Her fik han bank og blev truet på livet. Da han kom hjem, tog han flugten væk fra byen.
Vi sætter nu fokus på det kriminelle miljø i Odense og særligt de mennesker det går ud over. Der er brug for nye værktøjer og handling, for at vi kan komme det til livs. Vi følger op på de særlige problemer for udsatte i Odense resten af ugen.

Denne sag er ikke ny, men har derimod stået på i flere år. Tilbage fra februar 2020 lagde det lokale medie Odense Ser Rødt denne video op, hvor de også beskriver disse problemer – og Isabella Mittelstein fra NGO´en Husvild siger, at der ikke bliver gjort noget for at stoppe det.

En kommentar på videoen fra Niels Erik H Christensen lyder således:

Jeg er hverken misbruger eller hjemløs. Men jeg bor i Vollsmose, og efter en hjernesvulstoperation fik jeg epilepsi og går derfor med stok. Men det tør jeg ikke længere, fordi jeg er blevet overfaldet af ikke etniske danske drengebander, så er jeg jo et nemt at offer. Jeg vil hellere møde en flok Hells Angels bevæbnet til tænderne end møde sådan en flok drenge af ikke etnisk dansk oprindelse. De er fuldstændig utilregnelige, hvis de vil have ballade, så bliver der ballade.

  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Den eneste kur mod disse satans rotter er dødspatruljer, der aktivt opsøger dem og henretter dem på stedet.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //