15-årig pige seksuelt misbrugt af racefremmede drenge i solcenter

MULTIKULTUR: To racefremmede drenge på 16 og 17 år er tirsdag idømt ubetingede fængselsstraffe for voldtægt af en 15-årig pige i et solcenter på Østerbro i København.

Illustrationsbillede.

Den 16-årige fik et år og ni måneders fængsel, mens den 17-årige fik halvandet års fængsel. Han ankede på stedet, mens den 16-årige tog betænkningstid. De dømte, der er af anden etnisk herkomst, er fortsat varetægtsfængslet efter dommen, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge tiltalen hev den 16-årige racefremmede dreng pigen ind i en solkabine, hvor han mod hendes fysiske og verbale modstand holdt hende fast, klædte hende delvist af og pressede hende ned i en solarieboks, hvor hun blev udsat for et seksuelt overgreb – men ikke voldtægt ved samleje.

Imens holdt den 17-årige vagt ved døren og blokerede for den 15-åriges veninde, der forsøgte at komme hende til hjælp. Efter overgrebet byttede drengene roller.

Episoden skete 9. februar i år mellem klokken 18.15 og 18.45. De to piger og de to racefremmede var mødtes efter aftale på SnapChat, og de endte i solcenteret på Østerbro.

Læs også:
Racefremmed mand overfalder og ydmyger dansk dreng
Skoles skrivelse til forældre: Bekymring over reel risiko for voldtægt af skolebørn
Unge racefremmede er seks gange mere kriminelle end jævnaldrende danskere

Kilde:
Ekstra Bladet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Der er så meget, der er galt og sygt med denne forbrydelse. Først og fremmest: hvad i ALVERDEN laver de 2 piger frivilligt med de racefremmede i første omgang?? Vores hverdag blinker ikke engang med øjnene (udover lidt brok på Facebook), for vores børn fødes ind i den diverse, altomfavnende multikultur, hvor det er helt normalt at omgås de racefremmede. Unge danske kvinder er i mange tilfælde rodløse, kultur- og værdiløse og bliver opdraget af SnapChat, Instagram, Tik Tok — og den sociale konditionering (og deres biologi) tager ganske enkelt over, når de vælger at mødes med disse (hadefulde) gruppe racefremmede.

    Jeg kunne godt være nysggerig på, hvordan pigernes omgangskreds takler det her, for eftertiden. Det er nok svært at tage afstand fra de racefremmede, da de sikkert er involveret i pigernes omgangskreds. Det kommer nok til at lyde: “jaja, det er jo ikke dem allesammen der er sådan…”


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //