En sjælden beretning fra en hvid arbejder i en no-go zone

MULTIKULTUR: En video florerer på sociale medier, som giver et sjældent indblik i en no-go zone fra en hvid håndværkers perspektiv.


Problemer med at afspille videoen: Se den på VK her!

En video florerer for tiden på sociale medier af en håndværker på besøg hos “Mormor” til en snak om tilstanden i Gellerup og Bispehaven i Århus, to af de meget multikulturelle boligområder i det Østjyske.

Håndværkeren er i videoen anonym og Nordfront vælger ikke at bringe “Mormors” navn. Håndværkeren beretter om hans erfaring med “de fremmede” helt tilbage fra 70’erne og til i dag, som håndværker i boligselskaber disse no-go zoner.

Han fortæller blandt andet om, hvordan de fremmede lejere har for vane at smadre deres lejligheder og kræve dem repareret; en regning som de ikke selv betaler, mens ældre udslidte hvide beboere selv betaler deres håndværkerregninger.

Han fortæller også om forskellige fund af skydevåben og lignende, når han har udført sit arbejde i de multikulturelle områder, og om hvordan de fremmeds mentalitet lige siden 70’erne har været utrolig aggressiv, hensynsløs og selvcentreret.

Han fortæller desuden om politiets totale magtesløshed i områderne og mener, at kun Danmarks soldater og jægerkorpset har de fornødne evner og uddannelse til at håndtere magten i no-go zonerne.

Læs også:
Rejs dig, foren dig og forsvar dig!
Bilbrande fortsætter i Århus: 65 biler brændt af i år
Aktion mod racekriminalitet i Århus
København tilpasser sig multikulturen: Akutlæger i skudsikre veste og hjelme


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Så de opføre sig som turister fra helved. Send dem hjem


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //