Viktor Orbán:
»Vi vil bekæmpe Vestens
befolkningsudskiftningsprogram!«

UNGARN: Da Ungarns premierminister Viktor Orbán i mandags blev taget i ed af parlamentet, holdt han en tale, hvor kritikken var stærkt rettet mod EU og Vesten.

Ungarns premierminister Viktor Orbán. Foto: European People’s Party, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons.

Mandag blev den ungarske premierminister Viktor Orbán igen taget i ed, af det ungarske parlament for tredje periode i træk. I nationalforsamlingen har Orbáns parti Fidesz næsten absolut flertal med sine 49,27 procent af stemmerne. Fidesz har dannet regering med partneren KDNP og har tilsammen 53 procent af stemmerne.

Samtidig med at Orbán blev taget i ed, holdt han en tale, hvorfra det engelsksprogede Hungary Today lavede et længere referat. Talen var tydeligt anti-vestlig, hvilket er en interessant position i betragtning af den anspændte situation i Europa. Derudover tager han afstand fra befolkningsudkiftningen og slår fast, at Ungarn stadig kan samarbejde med Rusland.

 

EU’s sanktioner må ikke bringe Ungarns økonomi eller energisikkerhed i fare

Hvad angår Ukraine-konflikten, tager Orbán hverken afstand fra eller støtter Rusland. Han siger, at Ungarn ikke har til hensigt at modarbejde EU’s sanktioner, »så længe de ikke krydser den røde linje for ungarsk økonomisk selvforsvar« og ikke bringer landets energisikkerhed i fare.

Da Orbán tidligere har sagt, at det er umuligt for Ungarn at undvære russisk gas, kan udtalelsen i lyset heraf ses som et tegn på, at Ungarn de facto allerede mener, at den røde linje er overskredet, og at man derfor måske må finde sin egen måde, at sikre landets energiforsyning på.

 

»Europa mangler ressourcer til at håndtere konflikten – Bruxelles misbruger sine beføjelser hver dag«

Hvad angår sanktioner mod Rusland, siger Orbán, at Europa »slet ingen midler har« til at håndtere konflikten. Premierministeren siger, at sanktionspolitikken har resulteret i en energikrise, mens højere energipriser i kombination med amerikanske renteforhøjelser for at bekæmpe høj inflation, vil føre til en periode med lavkonjunktur og stagnation i Europa.

Derfor sætter han spørgsmålstegn ved beslutningerne fra EU-ledere, som »er overbevist om, at Rusland kan tvinges i knæ gennem sanktionerne«. »På papiret kan det fungere,« siger han, men han kan ikke huske nogen embargoer, der er afsluttet med succes for deres initiativtagere. Han præciserer denne skepsis over for EU’s sanktionspolitik ved at sige, at »Bruxelles misbruger sin magt hver dag«.

Orbán siger også, at »vores udgangspunkt ikke bør være vores ønsker, men vores virkelighed«, et tema han vendte tilbage til flere gange under talen.

 

Ungarn vil fortsætte med at bekæmpe et »massivt europæisk befolkningsudskiftningsprogram«

Han fortsætter med at sige, at vi i løbet af det næste årti vil se »fornyede bølger af selvmord i den vestlige verden« og henviser til et »massivt europæisk befolkningsudskiftningsprogram«. Denne »konspirationsteori«, at globalisterne forsøger at erstatte det europæiske folk gennem en orkestreret masseindvandring af udlændinge, er noget, som Orbán har talt om ved tidligere lejligheder. Han lover, at Ungarn med en sund familiepolitik og modstand mod masseindvandring vil bekæmpe globalisternes forsøg på at erstatte europæiske kristne børn med voksne og migranter »fra andre civilisationer«. Mere specifikt siger Orbán:

Vi kommer ikke til at opgive vores grænsebeskyttelse. Vi kommer ikke til at tillade indvandrere, og vi vil beskytte vores familier, og vi vil ikke tillade kønsaktivister i vores skoler.

 

Tegner et dystert billede af Europas fremtid

Orbán tegner et dystert billede af Europa, hvor »det kommende årti vil være et årti præget af fare, usikkerhed og krig«. Ungarn ønsker at blive i EU, men Ungarn går en anden vej sammenlignet med den »liberale, globalistiske mainstream«, alt imens »Bruxelles stræber efter, at politikken, lederskabet og Europa kun kan forestilles og kultiveres på én måde«. At Bruxelles skal have uindskrænket magt over medlemslandene, er noget Ungarn har gjort oprør imod, siger premierministeren.

Til slut siger Viktor Orbán, at hans regering og det politiske samfund i Ungarn mener, at Ungarns NATO-medlemskab er afgørende, men at landets egen forsvarsmagt skal styrkes, for at Ungarn kan blive så uafhængigt som muligt. Han advarede også NATO om ikke at »give efter for fristelsen til at iværksætte militære angreb uden for dets medlemslandes grænser. Det må ikke være en krigsalliance«.

»For 30 år siden så vi Europa som vores fremtid. I dag ser vi os selv som Europas fremtid«, fastslår Orbán, med den nuværende situation hvor Europa bliver misbrugt af globalisterne i Bruxelles.

Læs også:
Fire år mere ved magten: Orban langer ud efter Zelenskyj og EU

Kilde:
Hungary Today


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hvis ikke revolutionen kommer, så flygter jeg sku til Ungarn! Bedragerne i regeringen er jødiske, og de ved det, selv Boris Johnson kan finde i interview sige han er jødisk og stolt af det! Det er ikke kompliceret, vores “ledere” er vores historiske fjender, et ægte mareridt…


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //