WEF-rådgiver: »Vi behøver ikke længere størstedelen af verdens befolkning«

GLOBALT: World Economic Forums rådgiver siger i et interview, at størstedelen af ​​verdens befolkning ikke længere er nyttig for den globale elite på grund af teknologiske fremskridt.

Yuval Noah Harari. Foto: (CC BY 3.0).

Da Chris Anderson fra Ted Talks interviewede jøden Yuval Noah Harari, toprådgiver for World Economic Forum, sagde han, at den globale elite »ikke længere har brug for størstedelen af ​​verdens befolkning« på grund af teknologiske fremskridt, og at folk ikke længere er nyttige for den globale elite og deres dagsorden, rapporterer National File.

– Vi har bare ikke brug for det store flertal af befolkningen. Fordi fremtiden handler om at udvikle mere og mere sofistikeret teknologi, såsom kunstig intelligens [og] bioteknologi. De fleste mennesker bidrager ikke med noget til det, undtagen måske deres data, og uanset hvad folk stadig gør, der er nyttigt, vil disse teknologier i stigende grad gøre dem overflødige, og gøre det muligt at erstatte mennesker, udtalte Harari.

Hvad Harari forestiller sig vil ske med størstedelen af mennesker i verden, efter at de er blevet erstattet af mere sofistikeret teknologi, er ikke nævnt.

 

Læs også:
Jødisk WEF-rådgiver har en plan for »ubrugelige mennesker«
Dagens video: Hvordan World Economic Forum tilegner sig magt i verden
Dagens video: Klaus Schwab, Yuval Noah Harari og World Economic Forum
Dagens video: Sophie Cocoran – «Eliten elsker at fortælle os hvordan vi skal leve»


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Vi har heller ikke brug for jøder. Så jeg foreslår, at vi eutaniserer dem allesammen.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //