World Jewish Congress med løgnevideo om Modstandsbevægelsen

JØDISK MAGT: World Jewish Congress har publiceret en «faktafilm» om Modstandsbevægelsen – propfuld af løgne og misinformation.

Den internationale lobbygruppe World Jewish Congress (WJC) har udgivet en løgnevideo om Den Nordiske Modstandsbevægelse på sociale medier. Filmen er en del af gruppens seneste forsøg på at forbyde Modstandsbevægelsen ved at lægge pres på de svenske myndigheder.

I filmen præsenterer WJC syv såkaldte facts om organisationen, hvoraf majoriteten er brutale løgne, disinformation og/eller overdrivelser. Blandt andet gentages de sædvanlige løgne om konfrontationen i Helsingfors og bombingerne i Göteborg, men også noget nyt, nemlig at organisationen skulle have angrebet pro-israelske aktivister i 2018. Det er mest sandsynligt, at der henvises til hændelsen i Almedalen, hvor en jøde i en israel-stand forsøgte at stjæle et banner fra organisationens aktivister.

LÆS OGSÅ: World Jewish Congress – Forbyd Modstandsbevægelsen!

WJC hævder også, at Modstandsbevægelsens demonstration i Göteborg den 30. september under parolen «Revoltér imod forbryderne« Skulle have handlet om at «sætte skræk i den jødiske befolkning». Dette var da den jødiske højtid Yom Kippur faldt på samme dag. En lignende løgn forsøgte de også i løbet af årets 1. maj demonstration, da den jødiske højtid Jom Hashva i år faldt den 1. maj.

Der er selvfølgelig ingen kildehenvisninger eller referencer, og kommentarfeltet er slået fra.

Se filmen nedenfor:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • falken says:

    … og imens myrder jøderne løs på mænd,kvinder og børn i Palæstina.

  • Striker#1 says:

    Hmm, Klamt.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //