Bannerproduktion og selvforsvarstræning til månedsmøde i rede 1 og 3

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Aktivisterne fra rede 1 og 3 mødtes søndag 23. feb. 2020 til det månedlige møde. Denne gang blev der hyggesnakket, talt om aktivisme, produceret et stort og flot banner til fremtidige aktioner og så blev der trænet selvforsvarsteknikker. 

I vores kamp for vores folks fremtidige eksistens, velstand og frihed, bliver vores aktivister til tider angrebet i gaden. Det har både været antifa medlemmer og politiet ved større demonstrationer, også her i Danmark, men det er dog værst i Sverige. Derfor træner vi i selvforsvar. Angrebsvold er forbudt i Den Nordiske Modstandsbevægelse, men selvforsvar forventes af aktivister, både for at stoppe volden, for at gøre det mindre attraktivt for andre at angreb vores kammerater og for at forsvare vores ære. Medierne har i de sidste par dage beskrevet os som voldlige, men vi anvender altså kun vold når vi bliver angrebet af andre, det er aldrig os der starter det.

Den Nordiske Modstandsbevægelse har været en del oppe i medierne den sidste uges tid. Her beskrives fællesskabet som det, der tiltrækker nye medlemmer. Fællesskabet er også fantastisk i Den Nordiske Modstandsbevægelse, men det er ikke det eneste der driver vores aktivister. Vi kæmper for en fremtid for vores børn, hvor de ikke er en lille hadet minoritet her i Danmark, men også i resten af Norden. Derfor lavede vi banneret, hvor der står “Stop udryddelsen af vor folk”. Masseindvandringen skal stoppes, eller ender vi med at være en lille hadet minoritet på kort sigt, og fuldstændigt udryddet på langsigt. Det må ikke ske! Derfor er det ekstremt vigtigt, at vi bekæmper dem som står bag denne udvikling!

For at sikre vores folks  fremtidige eksistens, velstand og frihed, har vi fremsat 9 punkter, hvor vi beskriver præcist, hvad vi ønsker at opnå og hvorfor.

Masseindvandringen er det mest åbenlyse problem, vi som samfund står overfor. Men det er langt fra det eneste. Vi ønsker at skabe et folkefællesskab, som forener hele folket, rig og fattig, ung og gammel, arbejder og arbejdsgiver for at vi sammen kan opnå en stærk, solidarisk og moralsk nation.

Hele fundamentet for en stærk nation er velfungerende kernefamilier. Familien i hele Norden har i mange år lidt voldsomt under den liberale morale. Den Nordiske Modstandsbevægelse vil styrke den traditionelle familie, så nordiske familier igen trives. Homolobbyen har længe været en del af angrebet på kernefamilien, derfor skal den forbydes.

Udviklingen mod dette dekadente samfund med masseindvandring, knuste familier, materialisme og kulturmarxisme, der er sket i hele vesten på samme tid, er ikke tilfældigt. Der findes en lille gruppe, den internationale kapitalistiske elite som har, gennem deres kontrol over store internationale medieselskaber, den internationale finans, stor indflydelse i internationale organisationer og ved at lobby regeringer, ændret vores kultur og den førte politik i hele vesten. Disse mennesker har en enorm magt, men ganske få ved det. Derfor vil vi med alle nødvendige midler, og med et langtidsperspektiv, arbejde for at genvinde magten fra den globale zionistiske elite, der økonomisk og militært har besat en større del af vores verden.

Hjælp os i kampen for vores folk, søg om medlemsskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • An idea would be that musicians and odinists make pro-nordic music which supports the pro-nordic groups of Denmark.

  • Kristoffer says:

    Rigtig god indsats kammerater, synes selv vi fik opnået et pænt resultat.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //