Biden udnævner kommunist til myndighedschef

USA: Joe Biden udnævner kommunisten Saule Omarova til leder af OCC.

Saule Omarova. Foto: CC public domain.

Office of the Comptroller of the Currency er et separat agentur inden for det amerikanske finansministerium. Agenturet har brug for en ny chef, og præsident Joe Biden har nomineret kommunistbankieren Saule Omarova.

Tidligere i år deltog den asiatiske kvinde i en konference, hvor hun talte om sine egne essays. Omarova sagde, at hun ønsker at »demokratisere og redesigne« det finansielle system for at gøre det »mere lige for alle«.

– Der vil ikke eksistere private bankkonti, og alle indlånskonti vil blive flyttet til Federal Reserve, fortæller hun om sin vision for fremtiden.

Hun ønsker også, at alle banker skal lukkes undtagen landets privatejede centralbank, Federal Reserve. På den måde kan det finansielle marked blive mere centralstyret.

Omarova diskuterede også muligheden for, at Federal Reserve kan tage penge fra private, hvis der skulle være inflation i samfundet.

Nu vil senatet beslutte, om Omarova kan overtage lederposten, men flere republikanere har allerede sagt, at de ikke vil godkende kandidaten.

»Omarovas støtte af kommunistiske idealer diskvalificerer hende fra stillingen,« sagde den republikanske senator Steve Daines til Breitbart.

Læs også:
Biden-administrationen bliver den mest jødiske nogensinde
Jødisk avis hylder «mangfoldigheden» i Bidens jødiske regering

Kilde:
Breitbart


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //