BlackRock-præsident lover lidelse for de som har haft for vane at købe alt de vil have

GLOBALISME: Regningen for den eskalerende »mangelinflation« må ifølge præsidenten betales af de som har haft for vane at købe alt hvad de vil have – en kategori han ikke regner sig selv med i.

Robert Steven Kapito. Foto: (CC BY-SA 3.0).

Forleden var den jødiske administrerende direktør for det USA-baserede »multinationale investeringsforvaltningsselskab« BlackRock, Larry Fink, vred over, hvordan krigen i Ukraine bremser globaliseringen og implementeringen af ​​den nye verdensorden.

Nu kommer Robert Steven Kapito, præsident for og en af ​​grundlæggerne af samme finansgigant, ud med en forklaring på, hvem der skal betale regningen for den igangværende og forestående udvikling af den globale økonomi.

Præsidenten advarer om, at den fremherskende inflation har så dramatiske effekter på økonomien, at en hel generation nu skal »lære, hvad det vil sige at leve med mangler«.

– For første gang vil folk af denne generation gå ind i en butik og ikke være i stand til at få, hvad de vil have, sagde Kapito i denne uge ved en konference i Austin, Texas, arrangeret af »Texas Independent Producers and Royalty Owners. Association«.

Han fortsatte:

– Og vi taler om en ekstremt begunstiget generation, der aldrig har behøvet at ofre noget.

Ifølge Kapito baner den nuværende udvikling i økonomien vejen for, hvad han kalder en »mangelinflation«, som han siger, er den naturlige konsekvens af »mangel på arbejdere, landbrugsmaterialer, boliger – og olie i visse regioner«.

– Jeg ville iføre mig sikkerhedsbæltet, for dette er noget, vi aldrig før har set, advarede Kapito.

Kapito var blandt andet med til at stifte New York-baserede BlackRock, som nu er verdens største såkaldte kapitalforvalter med cirka 10 billioner dollars i kundemidler og investeringer i den globale økonomi.

 

Læs også:
BlackRock: »Ukrainekrigen bremser globalismen«
Ny dokumentar_ Magthaverne du aldrig valgte

Kilder:
Bloomberg


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //