Blackrocks kontorer i Paris blev stormet af vrede demonstranter

FRANKRIG: Efter måneders protester mod den franske præsident og hans pensionsreform ser det nu ud til, at demonstranterne vender blikket mod storfinansen og bankerne. Fondsforvaltningsselskabet Blackrock ses som et symbol på mange af problemerne i landet og skærtorsdag blev deres hovedkvarter i Paris stormet.

Demonstration inde i Blackrocks hovedkvarter i Paris. Foto: Skærmbillede/Twitter.

I Frankrig har protesterne mod præsident Emmanuel Macrons tvungne pensionsreform – som vil hæve pensionsalderen fra 62 til 64 – stået på i flere måneder. Som Nordfront tidligere har rapporteret, startede det hele som fredelige demonstrationer med millioner af deltagere over hele landet, men eskalerede hurtigt, og snart var ødelæggelser og sammenstød med politiet en kendsgerning.

Skærtorsdag blev den ellevte demonstration i træk mod pensionsreformen arrangeret og selvom det næsten er umuligt at vide, hvor mange der deltog, skal det ifølge Frihetsnytt have været tæt på to millioner. Torsdag brugte de utilfredse demonstranter nye tricks. Blandt andet kastede rottefangere rotter mod rådhuset i Paris og demonstranternes vrede var også rettet mod store finanser.

Jødisk finanstempel stormede
Blandt dem, der torsdag blev ramt af franskmændenes vrede, var det berygtede jødiske fondsforvaltningsselskab Blackrock. Der er blevet offentliggjort flere videoer på Twitter, hvor man kan se deres hovedkvarter i Paris blive stormet af demonstranterne. I en video kan demonstranterne, efter at de er kommet ind i Blackrocks hovedkvarter, ses stå og synge anti-systemsange, mens de vifter med fakler og flag.

Frihetsnytt skriver, at “Blackrock har ikke haft nogen direkte forbindelse til pensionsreformen, men for mange er virksomheden et symbol på økonomisk magt, økonomisk svindel og manipulation af politik”. Et andet klip på Twitter viser, at franskmændene går videre til andre banker for også at vise deres utilfredshed der.

LÆS OGSÅ:
Dagens video: BlackRock: Virksomheden, der ejer verden
BlackRock: »Ukrainekrigen bremser globalismen«
Hvem kontrollerer uddelingen af de finansielle støttepakker i USA?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //