Damir Ali Ali kidnappede, torturerede og voldtog kvinder – belønnes med 840.000 kroner i erstatning

MULTIKULTUR: Damir Ali Ali modtager 840.000 svenske kroner i erstatning efter at have været idømt 4,5 års fængsel for kidnapning, tortur og voldtægt. Årsagen er, at Højesteret mener, at han var under 18 år da han begik forbrydelserne.

I 2017 blev Damir Ali Ali sammen med sin storebror dømt for at have kidnappet, tortureret og voldtaget kvinder i Malmø, Sverige. Han blev idømt 4,5 års fængsel og hans storebror 7 års fængsel. Efter Damirs ansøgning om erstatning konkluderede Højesteret i februar 2020, at retten havde den forkerte alder, og at Damir var under 18 år, da grusomhederne blev begået. Han belønnes derfor nu med 840.000 svenske kroner i erstatning.

I 2017 gennemgik Damir en medicinsk aldersundersøgelse, og det var grundlaget for byrettens dom. Det var kun i appelretten, at Damir påberåbte sig en fødselsattest fra sit hjemland, men dette var af lav bevisværdi, da det ikke kunne sammenlignes med noget referencemateriale. Højesteret har dog vurderet sagen anderledes og mener, at Damir var 16 år gammel, da han begik grusomhederne. Justitskansleren mener, at Damir blev straffet »for hårdt for sin alder« og har afsonet 14 måneder for meget. Erstatningen beregnes på grundlag af en overskydende straf på 14 måneder.

 

Begge brødre har angiveligt begået flere voldtægter og andre forbrydelser i Sverige

Den 8. april 2017 tvang storebroren angiveligt en kvinde ind i hendes bil, hvorefter han slog og voldtog hende.

Den 18. marts 2017 udsatte Damir og en 23-årig bekendt angiveligt en kvinde for grov voldtægt. De skal have brudt ind i hendes lejlighed om natten og gentagne gange slået og voldtaget hende.

I slutningen af ​​april 2017 kidnappede brødrene en 20-årig kvinde og låste hende inde i en kælder, hvor de truede hende med en pistol. Der blev hun tilbageholdt i flere timer, slået under torturlignende forhold og gruppevoldtaget flere gange. Derudover skal brødrene have afpresset kvindens veninde for 20.000 svenske kroner for at de skulle løslade hende, ellers ville de dræbe hende. Den 20-årige kvinde blev til sidst reddet af politiet, der i forbindelse med redningsaktionen skød den ældre bror.

Ud over fængsel og udvisning blev brødrene dømt til at betale 155.000 og 275.000 svenske kroner i skadeserstatning til ofrene, hvilket er et absurd lille beløb i betragtning af den belønning Damir modtager fra den svenske stat, betalt af svenske skatteydere.

Læs også:
Sverige: Malmø-araber opnår ny rekord i sexforbrydelser
Nyt studie: 60 % af voldtægtsmænd har udenlandsk baggrund
Indvandrer slipper for fængsel efter blodig voldtægt af svensk pige
15-årig pige seksuelt misbrugt af racefremmede drenge i solcenter
Racefremmede tiltalt for gruppevoldtægt af barn i Haslev


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Håber der kommer en dag hvor retfærdigheden vil sejre over klovne verden


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //