Den danske folkekirke tilbyder Børne-Pride

KULTURMARXISME: Den degenerede Copenhagen Pride er netop i denne weekend skudt i gang og dette år tilslutter Folkekirken sig den perverterede opstandelse. 

Copenhagen Pride er i denne weekend skudt i gang og i år melder Enghave Kirke sig for anden gang under homo-fanerne, da de vil tilbyde såkaldt »Børne-Pride« til »regnbuefamilier« og »regnbuebørn«.

I et Facebook-opslag forklarer den homofile sognepræst i Enghave Kirke på Vesterbro i København Viggo Julsgaard Jensen, at »børn skal vide, at Gud elsker alle mennesker og vi skal give dem modet til at være dem, de er, også når de er anderledes end majoriteten«.

Enghave Kirke byder i forbindelse med Børne-Pride blandt andet på bibelhistorie og sang med »queertransen« Ramona Macho.

Arrangementet har på Facebook modtaget massiv kritik, hvor kirken kritiseres for at blande sig i både seksualitet og politik. Budskaber, der ikke hører til i børnehøjde, lyder kritikken.

Kirken har set sig nødsaget til at slette en række kommentarer på Facebook-opslaget for begivenheden.

Der er blandt andet tale om anklager for pædofili og grooming.

– Det er meget personangribende kommentarer. Det er da klart, at man ikke kan undgå at blive bare en lille smule påvirket af dem, siger Viggo Juulsgaard Jensen til TV 2.

 

Læs også:
Lærer og LGBTQ-aktivist afsløret som pædofil
Voldtægtskultur i LGBT-miljøet
LGBTQ-propagandaen virker
Hvad er kulturmarxisme?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Nej folkekirken er i den grad en ukærlig arbejdsplads

  • Hvad for en børne højde. Den børne højde findes slet ikke idag. Forståeligt den kirke får kritik.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //