LGBTQ-propagandaen virker

LGBTQ-IDEOLOGI: Ifølge en meningsmåling i USA øges andelen af unge amerikanere som »identificerer sig som LGBTQ« på grund af den voksende skare af »trans- og biseksuelle«.

Temabillede. Foto: CC Public Domain.

En ud af fem i Generation Z (bestående af dem, der voksede op efter årtusindskiftet) identificerer sig i dag som »LGBTQ« – og antallet af amerikanere, der gør det, er fordoblet på et årti – ifølge en ny meningsmåling.

Stigningen forklares ikke med, at flere hævder at være homoseksuelle, men at et stigende antal ser sig selv som trans- eller biseksuelle.

»Undersøgelsen viser, at 4,0 procent af den amerikanske voksne befolkning identificerer sig som biseksuelle, 1,5 procent som homoseksuelle mænd, 1 procent som lesbiske og 0,7 procent som transseksuelle«, rapporterer Daily Mail og kommenterer:

»Undersøgelsen konkluderer, at næsten 21 procent af voksne i generation Z identificerer sig selv som LGBTQ, hvilket er dobbelt så stor en andel som det tilsvarende i millennials-gruppen, 20,5 procent. Næsten hver sjette voksne i generation Z identificerer sig som biseksuelle«.

Amerikanere, der identificerer sig som LGBTQ, repræsenterer 7,1 procent af befolkningen sammenlignet med 5,6 procent for et år siden.

I 2012 erklærede 3,5 procent af amerikanerne, at de identificerede sig med LGBTQ.

Tallene indikerer således, at et stigende antal amerikanere ikke »fødes homoseksuelle«.

I stedet ser stigningen ud til at kunne forklares med, at flere og flere mennesker ikke identificerer sig som bøsser eller lesbiske, hvilke stadig kun udgør 2,5 procent, men i stedet ​​dem, der identificerer sig som biseksuelle eller transseksuelle – i alt 4,7 procent.

 

Propaganda forklarer stigningen

Ifølge den konservative forfatter Paul Joseph Watson er dette et eksempel på, hvordan den store stigning i andelen og antallet af mennesker, der identificerer sig som LGBTQ (eller mere specifikt som biseksuelle og transseksuelle) er resultatet af »social engineering«.

Da (den homoseksuelle) debattør Glenn Greenwald sidste år pegede på netop dette, blev han afvist som »transfob«.

Greenwald skrev på Twitter, at »næsten hele stigningen kommer fra dem, der identificerer sig som biseksuelle eller transseksuelle og ikke homoseksuelle«.

Han fortsatte med at fremhæve, hvordan »flertallet af amerikanere, der angiver ‘bi-identitet’, har langvarige forhold til en person af det modsatte køn (33%) snarere end med en person af samme køn (3,7%)«.

Så ti gange flere mennesker, der identificerer sig som »bi«, lever i heteroseksuelle forhold.

 

»Tomboys« bliver i dag hjernevasket til at se sig selv som transseksuelle

Debattøren Greenwald ser en forklaring på dette i, at »flere maskuline piger nu [af samfundet] opfordres til at identificere sig selv som transseksuelle…«, mens samme samfund tidligere stræbte efter at bringe disse piger ind i den homoseksuelle fold.

Ordet, der tidligere i ordbøger havde definitionen »drenget pige« blev senere ofte omdefineret til »lesbisk«.

Watson er af den holding, at resultaterne af den aktuelle meningsmåling understreger, hvordan »mainstream-kulturens stigende besættelse af identitetspolitik manipulerer unge mennesker til at identificere sig selv som LGBTQ, da de finder det cool, vovet eller gør dem mere unikke«.

Men, påpeger han, i betragtning af at »denne hjernevask er drevet af topstyret social engineering«, er identifikationen »hverken cool eller unik – og heller ikke særlig sund«, i betragtning af den »øgede risiko for psykisk sygdom og depression, der følger med sådan livsstil«.

 

Læs også:
Homoseksuelle er ikke født homoseksuelle
Afsky overfor homoseksualitet er en naturlig respons
Er kritik af homolobbyen en hadforbrydelse?
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //