Den døde pædofile voldtægtsmand Joseph Rosenbaum hyldes af andre jøder som en helt

JØDISK INDFLYDELSE: Joseph Rosenbaum praktiserede jødedommen da han angreb 17-årige Kyle Rittenhouse, skriver en beundrende jødinde.

Jødinden Emily L. Hauser skjuler sig bag en mundmaske pga. coronahysteriet. Eller forbereder hun sig på at udføre et antifascistisk angreb? Foto: Emily L. Hauser/Twitter

Verdens øjne har for nylig været rettet mod den 17-årige Kyle Rittenhouse, som modigt forsvarede sig mod en skare oprørere.

Jødiske medier overalt i verden forsøger rutinemæssigt at fremstille ham som en koldblodig morder fra et hvidt magtmiljø, fordi han er hvid og nu mistænkes for mord.

Men det har vist sig, at Rittenhouse handlede i selvforsvar mod tre alvorligt kriminelle individer, da han affyrede skud efter at være blevet forfulgt og angrebet af en BLM/Antifa-pøbel.

En af de tre oprørere, der angreb Rittenhouse, var jøden Joseph Rosenbaum. Han var manden, der blev skudt i hovedet og døde.

“Frihedskæmperen” Joseph Rosenbaum hyldes nu på Twitter af den jødiske Emily L. Hauser.

Joseph Rosenbaum døde i kampen for retfærdighed. Han praktiserede jødedommen.

Hun skriver også:

Må mindet om de retfærdige være en velsignelse. זצ”ל

Joseph Rosenbaum, som Emily Hauser hylder, har siddet i fængsel i over 10 år for seksuel udnyttelse af en mindreårig. Han var registreret seksualforbryder, og det blev vurderet, at han med stor sandsynlighed ville begå seksuelle overgreb igen.

Emily L. Hauser deler følgende beklagelse over hendes tidlige mangler på Twitter:

Den største fejlbedømmelse, jeg har gjort i mit lange liv med aktivisme og intellektuelt engagement, var at tro, at et klart og bestemt flertal af mennesker ville lære at slippe af med deres metoder til afhumanisering.

Nogle har “liket” hendes indlæg, men en forsigtig kritisk stemme på Twitter undrer sig, om Emily Hausers version af humanisme muligvis er mindre human end Kyle Rittenhouses, som hverken har begået alvorlige forbrydelser mod sine medmennesker, men samtidig stod op for hans integritet og ubestridelige ret at leve.

Læs også:
Rittenhouse gjorde intet forkert

Kilder:
Nordfront.se
Frihetskamp


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //