Et år siden at Tommie Lindh blev dræbt

TOMMIE LINDH: I går nat er det et år siden at Tommie Lindh blev stukket ned med kniv, da han stod i vejen for en voldtægt. Han kæmpede i 24 timer men døde til sidst d. 11 maj 2020.

Natten mellem d. 9. og 10. maj 2020 blev Tommie Lindh stukket ned.

I nat er der gået et år siden mordet på den unge nationalist Tommie Lindh, som blev stukket med kniv i nakken af ​​den sudanesiske Abubaker Mohamad Awad. Dette skete efter at Abubaker fandt en SD-kasket på en hylde med politisk materiale fra forskellige partier, og også fordi Abubaker ønskede at voldtage en ung kvinde, der under hændelsen søgte beskyttelse hos Tommie.

Skaderne efter knivstikket blev dødelige. Til sidst døde Tommie Lindh, men først den 11. maj efter at have kæmpet for sit liv i 24 timer.

Sagen har engageret nationalister i Sverige og rundt om i verden. Tommie Lindhs død har fået opmærksomhed fra Sverige-venlige alternative medier og fra politiske organisationer som Den Nordisk Modstandsbevægelse, Alternativ för Sverige og også Sverigedemokraterne.

Drabsmanden blev senere dømt til livstid i fængsel, en dom, der er blevet opretholdt i højere retsinstanser. Mange har dog spekuleret på, hvorfor han kan fortsætte med at bo i landet, da han tidligere har begået flere forbrydelser, herunder et seksuelt overgreb mod en ung kvinde.

Flere spørgsmål er blevet rejst i sagen, såsom hvorfor det tog politiet så lang tid at komme til stedet trods nødopkald, eller hvorfor SVT ønskede, at Tommie Lindh skulle forblive anonym.

Nordfront har tidligere skrevet en anmeldelse af sagen, som Frihetskamp har oversat, og Nordfronts Martin Saxlind har tidligere besøgt podcasten Vita Pillret for at forklare sagen.

Redaktørerne husker Tommie Lindh, noget vi selvfølgelig mener, at flere burde gøre. Hvil i fred, Tommie Lindh!

Læs også:
Tommie gav sit liv for at stoppe racefremmed voldtægt af hvid kvinde: »Han ville aldrig give op«
Tommies tragedie: Løgnepressen indleder propagandaoffensiv og støttes op af anklagemyndigheden
George Floyd og Tommie Lindh afslører magtelitens racistiske menneskesyn

Kilder:
Frihetskamp
Nordfront

Via:
Nordfront


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Anonym says:

  Jeg mener Tommie lukkede den racefremmede ind i lejligheden, som var en kendt forbryder i lokalområdet, hvorefter han forsøgte at forgribe sig på pigen. Hvis dette er tilfældet, kan Tommie ikke ligefrem kaldes for en helt…

  Kan I afkræfte denne del af historien?

 • Jesper fra Greve havn. says:

  R.I.P.

 • Anonym says:

  “Hvorvidt Abubaker blev inviteret med til efterfesten hos Tommie er der en uenighed i vidneforklaringerne. Det virker som om Abubaker spurgte Simon (en anden person, som var med til festen) om han kunne komme med, og Simon bad ham spørge Tommie. Kun et vidne påstår at have opfattet det som om Tommie blev spurgt og tillod Abubaker at komme med. De andre er usikre eller tror at han kom med uden tilladelse.”
  Fra https://www.frihetskamp.net/gjennomgang-av-tommie-lindh-saken/

  Jeg tror bare negeren fulgte efter dem, men selv hvis Tommie havde tilladt ham at komme, ville jeg kalde ham en helt, da han stopper en voldtægt selv om det var farligt for ham selv – hvilket desværre endte med at koste ham livet.

 • rip Tommie Lindh

 • Anonym says:

  Såvidt jeg kan se i den artikel sidder Tommie både og snakker politik og religion med ham negeren. Hvis han var ubudden gæst, hvorfor blev han så ikke bed om at smutte? For det første var han en utilregnelig neger som Tommie ikke kender og for det andet var han kendt i området for at være seksualforbryder. Tommie er jo ikke en helt hvis han har lukket negeren ind i lejligheden og tilladt ham at være i nærheden af hans pigevenner. Det ville svare til at lukke en neger ind i dit hus, hvorefter han forgriber sig på din kæreste, men så er du en helt fordi du forsøger at stoppe det? Come on, du lukkede ham jo ind. Desuden stoppede Tommie ikke voldtægten, negeren fortsatte med at voldtage pigen efter han havde stukket Tommie ned. De beder negeren om at stoppe med at chikanere pigen, men på intet tidspunkt beder de ham om at forlade lejligheden. Prøv og læs artiklen, Abubaker går frem og tilbage ind til pigen, hvor fanden er drengene henne? Tommie står ude på badeværelset og børster tænder? Har du overhovedet læst artiklen. Han er jo på ingen måde en helt.

  • Asbjørn Nielsen says:

   I Artiklen, som der blev linket til i en tidligere kommentar, beskrives det meget tydligt, at Tommie flere gange fortalte Abubaker, at han skulle holde sig fra Emma.

   Ingen påstår, at Tommie inviterede Abubaker ind i lejligheden, pånær Abubaker. Hvorfor Tommie ikke smed ham ud kan der være flere grunde til, men det må siges at have været en fejl. At sige Tommie ikke er en helt, fordi han bliver dræbt inden, at de får smidt Abubaker ud med politiets hjælp, og at Abubaker derfor kan forsætte sin chikane og endda begynde en voldtægt af Emma er jo vanvittigt.

   Hvil i fred Tommie.

 • Anonym says:

  Hvil i fred Tommmie.

  Til ovenstående kommentarer: så har man jo aldrig set en racefremmede rende febrilsk efter en ung nordisk kvinde uden videre vel? Jeg tror ikke ligefrem det er denne historie man skal prøve at punktere huller i. Hvil i fred.

 • Anonym says:

  Og hvad så? Man er ikke en helt når man først accepterer at en kendt racefremmed seksualforbryder kommer med til ens fest. Om han var inviteret eller ej er jo ligegyldigt. Det faktum han ikke bliver smidt ud tyder ihvertfald på at han ikke var uvelkommen til festen. At sige han skal holde sig fra Emma efter han er blevet lukket ind er jo kunstigt at skulle heltegøres over. Et hvert menneske der er raskt oven i hovedet smider sguda en neger ud fra sin fest når han gentagende gange chikanerer ens veninde.

  Abubaker hægtede sig på da de var på vej hjem fra byen. Hvis Abubaker ikke var inviteret, hvordan kunne han så følge dem med hjem fra festen? Havde han en nøgle til Tommies lejlighed? Hoppede han ind af et vindue og så tænkte festgæsterne og Tommie bare “Nåh, jamen så er han bare med til festen nu”. Den er aldeles tynd den søforklaring der.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Du får det til at lyde som om, at de ikke forsøgte at smide Abubaker ud. Det gjorde de. Det var derfor de tilkaldte politiet. Politiet var bare langsomme og kunne ikke finde frem.

 • Anonym says:

  Politiet blev først tilkaldt da han var i gang med at voldtage Emma

 • Asbjørn Nielsen says:

  De taler med politiet af flere omgange, og beder også nogle andre venner at komme, for at få Abubaker ud af lejligheden. De siger til ham, at han skal forlade lejligheden flere gange. Reagerede de perfekt i situationen? Nej, det gjorde de ikke. Kunne de have gjort noget for at undgå at stå i situationen? ja, det kunne de måske godt. Men alt i alt, så risikerede Tommie sit liv for at prøve at beskytte sin veninde Emma fra en voldlig neger, og endte med at miste sit liv pga. det. Denne sag er blot én af utrolig mange, hvor racefremmede, som aldrig skulle have været i vores lande, begår utrolig grove forbrydelser mod vores folk. Som f.eks. en voldtægt af en ung kvinde i blodet af hendes myrdet kammerat, som vi så i denne sag.

 • Anonym says:

  Du forstår desværre ikke historien.

  Læs fra “SD-capsen blir startskuddet for den første voldtekten”

  Tommie og Emma går i hvert sit soverum mens Abubaker stadig er i lejligheden. Hvem lægger sig til rette mens der er en neger på fri fod? Abubaker ser politisk materiale så han tager en kniv og går ind til Emma og siger at hun skal gøre hvad han siger ellers dræber han hende og først når han forsøger at tiltvinge sig oralsex sms’er hun til sin ven Keith. På det her tidspunkt er vi helt oppe i stratosfæren af at have overskredet grænsen og politiet er stadig ikke tilkaldt. De svenske gutter fejlede 100% i at håndtere situationen korrekt og Emma lægger sig til at sove i et hjem hvor der ikke er nogen med en hjerne til at beskytte hende plus der er en neger på fri fod. De to ting tilsammen resulterer i at Tommie dør og Emma bliver voldtaget. Slut.

 • Asbjørn Nielsen says:

  jeg kan godt forstå dit perspektiv og der er klart et argument for det. Det er dog forkert at sige, at de ikke forsøgte at få ham ud af lejligheden, men vil da klart give dig ret i, at det var en fejl at lade ham være alene med Emma, det giver sig selv.

 • Anonym says:

  De fik ham ud af lejligheden, men så skal han ind og hente sin jakke og det får han lov til. Derefter bliver han i lejligheden og Keith siger at han ikke har tid til det her fordi han skal arbejde. Hvis noget, så gjorde Keith mere end Tommie i den her i historie, selvom han egentlig gjorde ingenting. Alle i det selskab der svigtede Emma og Emma svigtede sig selv ved ikke at se alarmklokkerne ringe omkring hende og skynde sig væk derfra.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //