EU åbner vore grænser

EU: EU ønsker åbne grænser og “fri bevægelighed” for at kunne lade selskaber og storfinansen kapitalisere på folk som reduceres til rene forbrugere.

EU-medlemskab leder for os nordboere til:

 • Flere racefremmede indenfor vore grænser.
 • Mere smugling og narkotika.
 • Kriminelle netværk af tiggende romaer.
 • Højere arbejdsløshed.
 • Et værre miljø.
 • Udsalg af vores almennyttige interesser.
 • De allerede rige bliver rigere – på vores bekostning.

Et af EU’s vigtigste endelige mål er at opløse de forskellige stater til fordel for én superstat. Dette gøres under dække af “fri bevægelighed”. Dette indebærer, at vores nationale grænse bliver udvisket, og i stedet er det Europas grænse, der skal råde. Dette er allerede sket i stor udstrækning – de nordiske grænser, med undtagelse af nogle få nyligt indførte paskontroller, står i dag vidt åbne til de øvrige EU-lande.

Dette fører for det første til det faktum, at det er meget nemt at flytte mellem de europæiske lande og også at forblive i dem. Dette er i sig selv meget alvorligt, da Europa består af flere forskellige etniske grupper med forskellige karaktertræk og kulturer. På alle måder er det mere alvorligt, at vores land bliver invaderet af arabere og afrikanere, men det havde stadig været et problem for os og en trussel for vort folks overlevelse, hvis for eksempel mange millioner sydeuropæere flyttede til Danmark. Selv om vi ikke er der endnu, vil et fremtidigt tyrkisk medlemskab straks gøre sagen meget værre – så ville grænserne for de nordiske lande pludselig være åbne for 80 millioner tyrkere, hvoraf det absolutte flertal er muslimer.

For det andet betyder det også, at der vil være færre grænser for ikke-europæere at skulle igennem for at nå de nordiske lande. Hvis  afrikaneren eller araberen lykkes med at komme ind i EU, er det også ret nemt at komme videre til Danmark og Norden. Tidligere, da der også var grænsekontrol mellem EU-landene, var der betydeligt flere stop på vejen, da indtrængerne skulle krydse flere grænser.

Det er også værd at bemærke, at ingen paskontroller eller grænsevagter i verden er tilstrækkelige, hvis ét land er mere liberalt end et andet med dets uddeling af statsborgerskaber til ikke-europæere. Så er udlændinge pludselig borgere i hele Europa, og vi er tilbage ved det første punkt igen.

Et EU-land kan ikke beslutte at begrænse nogle af ​​disse “rettigheder”. Et EU-land kan ikke engang beslutte ikke at acceptere nogle ikke-europæiske indvandrere uden at støde på repressalier, når “alle skal tage ansvar” inden for EU.

Ikke alene fører disse vidt åbne grænser til at fremmedinvasionen fremskyndes, det fører også til fordele for smuglere og kriminelle. Aldrig før har det været lettere at bringe narkotika ind i Norden eller bedrive menneskehandel. Aldrig før har det været lettere at flygte og skjule sig fra politiet ved at forlade landet. De roma-kriminelle netværk med tiggere, der opererer land og rige rundt, havde også været umulige at drive uden EU’s åbne grænser.

De åbne grænser gælder også for virksomheder, produktion og salg og åbner derfor op for organiseret kriminalitet af en helt anden art. Med reducerede toldafgifter og nemmere flytning af arbejdere og produkter mellem lande, fører det til en konkurrence, der kan gavne nogle (især store) selskaber, men som samtidig har vidtrækkende konsekvenser for hele vores fremtid og vores miljø.

For hvorfor skal en arbejdsgiver ansætte dig, når han kan få nogen fra Estland til i teorien at udføre det samme arbejde for halvdelen af ​​prisen? Hvorfor skal du købe et produkt fremstillet i den by du bor i, når du kan få et tilsyneladende tilsvarende produkt lavet i Makedonien meget billigere? Det er måske ikke engang noget du har kendskab til, da den makedoniske oprindelse er skjult i selskabets logo. Selvom du støtter det samme firma, som du altid har gjort, og som kan være grundlæggende nordisk, kan ingredienserne nu være fremstillet af en anden uden din viden.

Dette bliver naturligvis en negativ situation i mange aspekter. Dårligt for os i de nordiske lande, fordi beskæftigelsen for vores borgere reduceres, da både arbejdsgivere og arbejdstagere udkonkurreres. Dårligt for Estland, fordi dette fører til færre arbejdstagere for estiske virksomheder og færre, der betaler skat i Estland. Dårligt for befolkningen i Makedonien, fordi det fører til, at det eksporterende selskab er i stand til at fordoble sine priser og derfor hellere eksporterer end at sælge i landet til sit eget folk. Dårligt for miljøet med produkter, der transporteres længere afstande og også produceres i lande, som kræver mindre ansvar fra producenten. Perfekt for de store virksomheder, som kan udnytte den billige arbejdskraft, de lavere indkøbspriser på import eller de gennem eksport højre slutpriser.

Med de åbne grænser er det dog endnu værre, da det også er gjort betydeligt lettere for virksomheder at starte filialer eller datterselskaber i andre EU-lande. Dette betyder igen, at forretninger let kan flyttes over landegrænserne og leder i stigende grad til at forretninger i de nordiske lande bevæger sig østpå.

Ifølge EU skal storfinansen naturligvis også have samme mulighed for at kapitalisere på folkets behov, og således lukkes der op for bestemmelser om at sælge ud af alle almennyttige interesser. Dette fører ofte til mangel på kvalitet, da en multimillionær på den anden side af kontinentet selvfølgelig ikke føler det samme sociale ansvar for et ældrehjem eller et sundhedscenter, som den egne stat eller folketing havde gjort. Det er også en af grundene til, at meget mad til skolebørn og plejehjem i dag købes fra udlandet. En anden er, at staten ikke direkte må støtte nogen virksomheder, da dette anses for at hæmme den europæiske konkurrence – en lov, der også er problematisk ud fra andre aspekter.

Men ifølge de kolde og råkapitalistiske værdier som EU bygger på, er dette dog præcis som det skal være. Der er ingen højere værdier her, ingen respekt for naturen, folket og familien. Du er bare en forbruger med en række produkter at vælge imellem fra det åbne europæiske marked. En forbruger i et hamsterhjul, hvor vor eget folk løbende erstattes af ikke-europæere med udenlandske værdier og kultur. En forbrugende zombie i et grænseløst Europa, hvor storfinansen yderligere kan supplere sine allerede velopfyldte konti. 

Læs også:
EU giver os ytringsundertrykkelse
EU giver os ensretning i stedet for biologisk mangfoldighed
Europas Forenede Stater
EU spilder vores penge på ensretning og korruption
Ni grunde til hvorfor vi må forlade EU


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //