EU sagsøger Ungarn – kræver at landet åbner sine grænser

MASSEINDVANDRING: EU-kommisionen sagsøger nu Ungarn for den omtalte «Stop Soros-lov» og kræver nok engang at landet åbner sine grænser for masseindvandring.

Ungarns statsminister Viktor Orbán.

Europa-Kommissionen har nu sagsøgt Ungarn ved EU-domstolen som følge af en lov, der blev indført i Ungarn i 2018, der populært kaldes «Stop Soros loven». Loven, som af globalister i Bruxelles påstås at være antisemitisk, blev indført af statsminister Viktor Orbàn med det formål, at gøre det vanskeligere for den jødiske multimillionær George Soros at udføre hans fjendtlige aktiviteter i landet. Som et resultat af loven valgte Soros at indstille sine aktiviteter i Ungarn og flyttede derfor Open Society Foundation’s kontor til Berlin i Tyskland.

Formålet med George Soros-stiftelsen Open Society Foundations har været at påvirke forskellige nationers politik ved blandt andet at købe politikere, organisere flygtningestrømme og yde økonomisk støtte til ikke-statslige organisationer (ngo’er), der aktivt arbejder for at undergrave nationernes suverænitet og for en befolkningsudskiftning via masseindvandring og raceblanding.

Den nævnte lov gør det blandt andet vanskeligere at få asyl i Ungarn, hvilket Europa-Kommissionen mener er i strid med international lov og EU-lovgivning.

Da Ungarn gentagne gange har nægtet at give efter for EU-pres, har Europa-Kommissionen nu valgt at stævne landet for EU-Domstolen. Ungarn henviser imidlertid til folkets vilje og agter ikke at ændre loven.

– De omstridte foranstaltninger tjener formålet at beskytte det ungarske folk, sagde István Hollik, talsmand for den ungarske regering.

– Vi er fuldt ud parate til at forsvare vores love, sagde Ungarns udenrigsminister, Zoltán Kovács, på Twitter.

Ungarerne har under folkeafstemninger tydeligt erklæret, at de ikke ønsker masseindvandring af racefremmede til Ungarn, og at de ønsker at beskytte Europas kristne kultur.

Læs også:
FILM: Kalergi-planen – Det hvide folkemord?
George Soros, FN og EU giver racefremmede bankkort for at “flygte” til Europa
EU åbner vore grænser

KILDER:
FRIA TIDER


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //