Expos mareridt: Kampen kan fortsætte i Finland trods forbudsdom

PARANOIA: Den systemloyale efterretningstjeneste Expo skriver på sin hjemmeside, at der er stor risiko for, at det finske forbud mod Den Nordiske Modstandsbevægelse vil være nyttesløst. Nu bekymrer man sig over, at finske nationalsocialister stadig vil kunne organisere sig i fremtiden.

At nationalsocialismen ikke er dødt ud i Finland efter forbudsdommen bekymrer Expos Daniel Vergara. Skærmbillede: expo.se.

Den såkaldte anti-racistiske etablering Expo har med finansiel støtte fra både skattebetalere og jødiske multimillionærer i årtier fungeret som systemets efterretningstjeneste i bekæmpelsen af oppositionelle ytringer i Sverige. Nu retter de imidlertid blikket mod Finland og bekymrer dig over, at det finske forbud af Modstandsbevægelsen ikke vil kunne forhindre den nationalsocialistiske organisering i Finland. Dette fremgår tydeligt i en artikel, hvor Daniel Vergara spekulerer på, hvordan den nationale kamp i fremtiden kan komme til at se ud i Finland.

“Meget tyder på, at NMR har forberedt sig på et forbud, og at organisationen forsøger at finde måder at omgå det. For eksempel har NMR overdraget driften af sin finske hjemmeside til aktivister, der bor uden for Finland”,skriver Expo.

Vergara nævner også det nystartede parti Folkgemenskap, som i øjeblikket indsamler underskrifter til registrering som parti, og “afslører”, at det er nationalsocialister, der står bag partiet. Derudover er Expo mistænksomme om hvorvidt medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse opmuntres til at deltage i den nationalsocialistiske frihedsmarch, som vil blive gennemført i morgen i Helsinki.

Expo citerede også Den Nordiske Modstandsbevægelses leder Simon Lindberg, som gentagne gange har påpeget, at den nationalsocialistiske kamp vil fortsætte i Finland, uanset forbudene.

Expo håber nu, at advokater kan forbinde alle nationalsocialistiske initiativer i Finland med Den Nordiske Modstandsbevægelse og dermed forbyde dem, men påpeger samtidig, at dette ville kræve nye retlige processer.

Kilder:
Efter finska förbudet – NMR startar nytt parti

Læs også:
Næsten 60 aktioner rundt om i Norden for Finlands sag
En hilsen fra Finland: Vi kan ikke gøres tavse!
I dag iværksættes forbuddet af Modstandsbevægelsen – Finlands sag er vores!
Traditionel nationalsocialistisk demonstration i Finland d. 6. december


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //