Facebook forbyder indlæg om at jøder ejer medier eller økonomi

CENSUR: I tirsdags opdaterede Facebook sin såkaldte hate speech policy til også at omfatte påstande om jødisk magt, noget som let kan bevises.

Mark Zuckerberg. Foto: Brian Solis (CC BY).

I den senere tid er et stort antal systemkritikere blevet censureret og lukket ned på Facebook, blandt andet fordi de har stillet spørgsmålstegn ved Black Lives Matter og alle de forbrydelser, der finder sted i dets navn. Censuren skærpes nu yderligere, ifølge en rapport fra Facebook.

Facebook skriver, hvordan de fra april til juni har handlet mod 22,5 millioner meldinger, som har indeholdt det, som de selv kalder «had», hvilket er sket i form af fjernede indlæg, nedlukninger og andet. Ifølge rapporten øger Facebook censuren til også at omfatte såkaldt blackface eller meldinger om jødisk magt.

«Vi opdaterer også vores politik til mere specifikke udtryk for visse implicitte hadbeskeder,» skrev Facebook i det, der lyder som et uddrag fra George Orwells «1984».

«Det er f.eks. indhold, som viser blackface eller stereotyper om jødiske mennesker, som kontrollerer verden».

Det jødisk-ejede Facebook har for nylig været under hårdt pres under afhøring i den amerikanske kongres. Årsagen til afhøringen er anklager om, at Facebook udøver politisk censur, som Facebooks administrerende direktør, jøden Mark Zuckerberg, imidlertid benægter.

Læs også:
Facebook integrerer hemmelige sporingskoder i billeder
Facebook indfører nyt forbud mod ‘hvid nationalisme’

Kilde:
Facebook


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Efter for nylig at have stiftet bekendtskab med George Orwells «1984» er det uhyggeligt at opleve parallellerne til tidens hændelser.
    Det meste af verden er invaderet og styret af kræfter som systematisk har undermineret vor kultur.
    Jeg har ingen vanskeligheder med at gætte hvem det er Grisene i “Animalfarm” skal sammenlignes med.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //