Howard Stern angreb Kanye West

JØDESPØRGSMÅLET: Den jødiske radiopersonlighed Howard Stern angriber igen Kanye West for hans kritik af jødisk magt. Denne gang hævder Stern, at Kanye er »meget syg« og desuden ikke »ved, at han er sort«.

Billeder: Bill Norton, CC BY 2.0 / Cosmopolitan UK, CC BY 3.0, via Wikimedia Commons. Jøden Howard Stern (t.v.) påstår at rapperen Kanye «Ye» West (t.h) »hader sig selv«.

Radiopersonligheden Howard Stern har tidligere angrebet den antisemitiske rapper Kanye »Ye« West og som jøde sagt, at andre skal holde op med at »undskylde« Ye for, at han er »syg«. Stern krævede i stedet, at Ye »holdes til ansvar« for at vove at diskutere jødespørgsmålet, skriver Nordfront.se.

At Ye kom ud som en åben Hitlerist i Alex Jones‘ Inforwars i sidste uge ser ud til at have irriteret jøden Stern endnu mere. I et nyt udbrud siger Stern, at Ye er »meget syg«, skriver Marca.

– Han elsker nazister. Jeg antager, at han ikke ved han er sort. Han forstår ikke, hvad [Adolf Hitler] mente om jøder og sorte. Hitler mente, at de var undermennesker. Han ville sterilisere sorte mennesker, hævder Stern.

Stern forsøger også at analysere Ye’s »psykologi« og hævder, at det er fuldstændig urimeligt, at en sort person kunne lide Hitler, og at Ye derfor må »hade sig selv«.

– Jeg kunne give dig en psykologisk teori, og jeg tror ikke, jeg er den eneste, der tror, ​​at han måske hader at være sort. Han er så selvhadende. Han vil have en hat på og udgive sig for at være en hvid mand. En hvid mand i et nazistisk parti. På en mærkelig måde hader han at være sort og ønsker at blive accepteret af nazister, hævder Stern videre.

Ye har dog ved flere lejligheder kritiseret jødisk magt ud fra netop en sort mands perspektiv og blandt andet peget på, at det i høj grad var jøder, der stod bag den transatlantiske slavehandel, og at jødiske musikmanagere kører over sorte musikere.

Læs mere her:
»Den internationale mindedag for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandel«
Jøder fremsætter skjulte dødstrusler mod Ye i kølvandet på Infowars plot


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //