Hvad vi kæmper for

NATIONALSOCIALISME: Vi lever ikke blot for idealer, ikke for teorier, ej heller for fantastiske parti programmer. Nej! Vi lever og kæmper for vort folk – for at sikre dets eksistens. Sådan sagde Adolf Hitler under en tale, og det har aldrig været så relevant, som lige nu!

Enhver revolutionær bevægelse skal kunne besvare ét bestemt spørgsmål særligt godt; Hvad kæmper i for?

Revolutionære bevægelser har ikke muligheden for at give eftertragtede stillinger i bureaukratiet som magthaverne har. Revolutionære bevægelser kan ikke give høje lønninger for det hårdt udførte arbejde, som dens medlemmer udfører hver evig eneste dag. Revolutionære bevægelser kan ikke vide sig sikre for, hvorvidt dens medlemmer bliver udsat for magtmisbrug, fængsling, overfald eller endda mordforsøg. Nej, men en revolutionær bevægelse kan besvare netop spørgsmålet “hvad kæmper i for?” kort og præcist, så det rører ved folkets sjæl og dermed starter en ild, som kan overleve enhver storm. Og her er Den Nordiske Modstandsbevægelses svar på netop dette spørgsmål; “Vi kæmper for at sikre vort folks fremtidige eksistens og frihed”.

Netop denne kamp har ikke været så relevant, som den er lige nu. Som vor læsere forhåbentligt godt ved, så har de sidste årtiers masseindvandring medført, at danskerne er på vej til at blive en lille hadet minoritet i Danmark. Og vi ser desværre præcist det samme i Sverige, Norge, Finland og Island. Men det stopper desværre heller ikke der, for samme tendens findes i de øvrige europæiske lande, og næsten alle lande, hvor hvide mennesker bor, over hele verdenen. Denne udvikling må og skal stoppes, og de fremmede skal sendes hjem igen. Der er ingen anden måde, at sikre vort folks fremtidige eksistens på.

Selve vort folks fremtidige eksistens står på spil, men selvom der er så meget på spil, kan jeg ikke love jer, at en folkelig opstand sker af sig selv. Frihed, lykke og livet kommer ikke som en gave fra himlen, alting kommer fra vor egen vilje og vor eget arbejde. I os ligger fremtiden for hele det Nordiske folk. Hvis vi selv hiver vort folk væk fra afgrunden gennem vort eget arbejde, vor egen flid, vor egen beslutsomhed, vor egen udholdenhed og vor egen vedholdenhed, så kan vi redde vort folk. Norden blev ikke givet til vor forfædre, de blev selv nødt til at skabe den, ligesom vi selv bliver nødt til at sikre vores fremtid!

Vor fremtidige eksistens er nødvendig, men ikke nok!

Vort folks fremtidige eksistens kan ses som det lærred, hvorpå vi maler videre på det nordiske folks storslåede historie. Vi kan ikke male videre uden lærredet, hvorfor vort folks fremtidige eksistens skal sikres, men hvis vi ikke selv kan føre penslen, så mister maleriet hele den større meningen bagved. Det er altså ikke nok at sikre vort folks eksistens, vi skal også generobre magten over vores skæbne, så vi ikke blot er slaver. Dette indebærer, at generobre magten fra den globale zionistiske elite, der i dag træffer alle de væsentlige beslutninger, som berør os alle. Disse beslutninger er lige fra, hvordan vores økonomiske system er skruet sammen og dermed, hvem der gavner af det, til hvilken kultur der skal herske i vort samfund og hvilke familiemønstre, der skal herske. Vi skal igen bestemme i vor egen nation, lave vor egne love, skabe vor egen kultur og dermed generobre vores frihed til at leve på den måde, der er bedst for vort folk.

Når vi har opnået både fremtidig eksistens og frihed kan vi skabe et samfund, hvor vort folks bedste kvaliteter bliver udtrykt og morale, selvopofrelse, fællesskab, idealisme, stærke naturlige familier og bæredygtighed vil være de ledestjerner, vi lever efter.

Derfor kæmper vi for at sikre vort folks fremtidige eksistens og frihed, og derfor bør du kæmpe sammen med os!

Mikkel Pedersen


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • En behøvet kamp. En længe ventet kamp.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //