Israel erklæres en multikulturel stat »Vi skal gøre op med vores racistiske fortid«

ZIONISMEN: Israel vil ophøre som en »jødisk stat« og give lige rettigheder til palæstinenserne. Israels premierminister Naftali Bennett har desuden annonceret en plan for fremtidig afrikansk immigration under navnet »diversitet bliver vores største styrke«.

Israel er gennem længere tid blevet kritiseret for deres ekspansionistiske politik, hvor de har stjålet land fra deres nabostater, skubbet de oprindelige beboere ud og bosat jøder i stedet, men denne politik påstår Israels regering, at de nu vil ændre.

Israels politik mod sorte og brune mennesker var et levn af hvidt overherredømme. Den racistiske og ondskabsfulde politik, som Israel har ført, skal og må ændres så hurtigt som muligt. Derfor har vi lavet et nyt initiativ, hvor vi vil byde vores sorte og brune medborgere ind i Israel, stoppe bosætteprojekterne og tillade indvandring fra arabiske og afrikanske lande.

Sådan udtalte Israels premierminister Naftali Bennett på et pressemøde i går, hvorefter han fremlagde en ny politik til, hvordan man kan opnå statsborgerskab i Israel. Tidligere var det et krav, at man kunne bevise, at man var af jødisk slægt, noget Israels højeste domstol godkendte kunne gøres gennem DNA-test, men dette krav vil nu blive fjernet.

Multikultur er Israels fremtid

Israel blev ellers officielt erklæret en jødisk stat og »det jødiske folks nationale hjem«, hvor »Jerusalem, komplet og forenet, er Israels hovedstad« og med hebraisk som landet sprog tilbage i 2018. Dermed blev alle landet minoriteter udelukket fra fortællingen om, hvad Israels formål er.

Moshe Goldstein beskrev erklæring som zionismens endelige sejr, hvor minoriteter nu officielt fik at vide, at Israel ikke ønskede dem i landet, og at staten ikke vil arbejde i deres interesser.  Men med den pludselige ændring, hvor Israel nu er erklæret en multikulturel stat ser Moshe meget mere positivt på Israels fremtid.

Jeg tror, der er en genopblussen af konflikt, fordi Israel på nuværende tidspunkt endnu ikke har lært at være multikulturel. Og jeg tror, at vi jøder kommer til at være en del af den transformation, som skal finde sted. Israel kommer ikke til at være det monokulturelle samfund, som vi  var i det sidste århundrede. Vi jøder vil være i centrum af denne udvikling. Det er en kæmpe ændring for Israel at lave. Vi går nu ind i et multikulturelt samfund, og vi jøder vil blive forarget på grund af vores ledende rolle. Men uden den ledende rolle og uden den ændring vil Israel ikke overleve.

Flygtninge

Israel har gennem de seneste årtier taget imod et meget beskedent antal flygtninge, men selv dette skabte utilfredshed, da disse flygtninge ikke var jødiske. Det er endnu uvis, hvorvidt Israel kommer til at ændre sin flygtningepolitik, men de har allerede taget et skridt i en mere åben retning, da Naftali Bennett kommenterede det på pressemødet.

Israel har gennem vores angrebskrige på vores nabostater skabt enorme flygtningestrømme, som vi bevidst har sendt mod Europa og holdt ude af Israel. Det skulle vi selvfølgelig ikke have gjort, og jeg vil gerne undskylde af hele mit hjerte til palæstinenserne, libaneserne, irakerne, syrerne, europæerne og alle de andre vi gjorde fortræd. Det vil ikke ske igen.

Premierministeren hentyder blandt andet til, hvordan Israel skabte flygtningekrisen samt memoet “A clean break” som anbefalede, at Israel brød med sin gamle strategi om at bruge USA udelukkende til defensiv militærhjælp og diplomatisk dækning og i stedet startede en aggressiv krig mod hele den arabiske verden og Iran ved hjælp af det amerikanske militær som en proxy hær. Især blev det anbefalet at fjerne Irak og Syrien.

Opdatering: Denne artikel var en aprilsnar.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Torben Have says:

  Hvis ovennævnte israelske toppolitikere er blevet citeret korrekt, så står vi lige her og nu med barskeste aprilsnar, nogensinde lanceret!

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Endnu et slag vundet i den store meme-krig.
  I support open borders for Israel!

 • En jøde der siger undskyld. Kun en normie vil falde for den aprilsnar, men den var da sjov!

 • Haha den var god


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //