Jurymedlemmer nægtede at dømme morder – fordi han var sort

USA: I Florida nægtede tre jurymedlemmer at dømme en morder, som havde brudt ind i hjemmet hos en 59-årig hvid kvinde, bundet hende og derefter knivdræbt hende i badekarret. Årsag: morderen var sort!

Dayonte Resiles og Jill Su.

I september 2014 brød Dayonte Resiles ind i den 59-årige Jill Halliburton Su’s hjem. Da han opdagede den ældre kvinde, angreb han hende, bandt hende og placerede hende i et badekar, hvor han derefter stak hende ihjel.

DNA fra Resiles blev fundet på mordvåbnet, såvel som andre steder i Jill Su’s hjem. Politiet mener, at Resiles forsøgte at trænge ind i Sus’ hjem og ikke var klar over, at hun var hjemme. Ifølge politiet var indbruddet hans niende indbrud.

To år efter hans arrestation flygtede Resiles fra en retssal i Broward County med hjælp fra Walter Hart III, en anden sort medfange. Resiles blev fundet på et motel i Riviera Beach seks dage senere og anholdt af politiet.

Den 8. december 2021, i Fort Lauderdale, Florida, endte retssagen i »mistrial«, hvilket betyder, at retssagen blev aflyst uden en dom. Formanden for juryen sagde, at tre jurymedlemmer, på trods af beviserne mod Resiles, ikke var villige til at dømme ham, da han var sort, rapporterer 7 News Miami.

Eftersom retssagen blev aflyst, på grund af tre nævninges hang til sorte kriminelle, vil der senere komme en ny retssag med en ny jury.

Læs også:
USA: Sort karrierekriminel dræbte hvidt spædbarn og barnets far
USA: Næsten tusind skudepisoder på bare en uge!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //