Kinas kommunistparti kalder George Soros for »Satans søn«

KINA: Kinas kommunistparti har nu åbent erklæret milliardæren og globalisten Soros for »den mest ondskabsfulde person i verden«.

T.v. Kinas president, Xi Jinping. T.h. George Soros. Foto: Narenda Modi/World Economic Forum, (CC BY-SA 2.0).

Udtalelsen kom i forbindelse med, at det kinesiske kommunistparti anklagede George Soros for at finansiere anti-kinesisk propaganda, som en del af Soros’ globale dagsorden.

The Global Times, en tabloidavis udgivet af kommunistpartiet, beskyldte også Soros for at finansiere Hong Kong-aktivisten Kimmy Lai.

Lai er iværksætter, udgiver af avisen Apple Daily og modstander af Beijing-regeringen. Lai var også en af ​​hovedpersonerne bag de store demonstrationer, der fandt sted i Hong Kong i 2019 og blev anholdt sammen med flere andre i juni.

Fra kinesisk side beskyldes Soros for også at have finansieret dette. Soros er leder af Open Society Foundation og finansierer Human Rights Watch, der igen beskyldes for at sprede rygter om Kina.

Artiklen beskriver den nu 91-årige Soros som »den mest ondskabsfulde person i verden« og »Satans søn«. Artiklen er gået viralt på flere andre kinesiske websteder, især i Hong Kong og Taiwan.

The Global Times har tidligere fokuseret på jødisk indblanding i, hvad de vestlige medier beskriver som »spontane revolutioner« i Afrika, Østeuropa og mere specifikt i Ukraine og Sydøstasien.

Soros har advaret amerikanske virksomheder mod at investere i Kina og har åbent skrevet, at BlackRocks investering på 6,7 billioner yuan var en fejl, at kunder ville miste penge, og at BlackRock, verdens største kapitalforvalter, støtter præsident Xi Jinpings regime.

Den amerikanske forfatter og analytiker Walt Pretto, der har skrevet meget om Soros, mener, at den selverklærede filantrop, der oprindeligt var en kapitalforvalter, har adgang til intern viden.

Pretto siger:

Dette system fungerer som en buffer mellem pengeskaberne og finansieringen af ​​deres globalistiske initiativer uden en klar direkte forbindelse. Soros har finansieret mange projekter, bevægelser, programmer, initiativer i de seneste årtier for at opnå åbne nationale grænser og de facto opløsning af national suverænitet rundt om i verden.

Pretto mener også, at den fejde, der er opstået mellem Soros og den kinesiske regering, gavner begge parter på flere måder.

Det distraherer fra den voksende censur af evidensbaseret information og promoveringen af skabte globalistiske fortællinger og socialtekniske projekter. Disse udvekslinger mellem Soros og kinesiske embedsmænd hjælper med at holde verdens øjne væk fra mere presserende spørgsmål som den globale covid-19-operation og terrorisme.

Kilde:
Neon Nettle

Læs også:
George Soros gør stor-opkøb under den økonomiske coronakrise
Skatteunddragende Soros donerer til endnu en antihvid organisation
Oprørsstøtter i USA finansieres af Soros – og skattebetalere


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //