Skatteunddragende Soros donerer til endnu en antihvid organisation

JØDISK MAGT: Den jødiske finansjoker George Soros, i Daily Mail kaldet »ungarsk-født amerikansk filantrop«, donerede den 14. maj en million dollars til organisationen The Color of Change.

George Soros. Foto: Niccolò Caranti, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons.

Federal Election Commission har præsenteret »finansmanden« George Soros‘ seneste store organisationsdonation – som er doneret til Color of Change PAC (=Political Action Comitee).

PAC beskriver sig selv som »nationens største organisation for racemæssig retfærdighed online« – som »opfordrer til afstandtagen og afvikling af systemer, der uretfærdigt påfører sorte skade«.

Donationen er Soros’ seneste i en række økonomiske bidrag til grupper eller kandidater, der går ind for »definansiering af politiet«.

Milliardæren, globalisten og jøden George Soros har således givet endnu en generøs donation til en »race-retfærdighedsorganisation«.

I Soros donationer i USA er der et klart mønster for støtte til demokratiske kandidater til kongressen og demokratiske offentlige anklagere – og han har således lavet en lang liste med donationer til grupper eller kandidater, der går ind for affinansiering af politiet.

 

PAC vil bekæmpe »systemer som påfører sorte skade«

PAC, som hævder at have syv millioner medlemmer, har tidligere foretaget underskriftindsamlinger til støtte for at skære ned i politimyndighedens budget i kølvandet på George Floyd og Breonna Taylors død.

I organisationens mest omtalte underskriftindsamling online kan man læse:

Vi ved, at politiets indsats ikke holder os sikre, men det gør samfundet derimod. Politiets indgriben fører ikke til blomstrende sammenhold i samfundet, men det gør investeringer.

Vi oplever et desperat behov for ting, der holder os sikre, etablerede og velstående – såsom investeringer i skoler, arbejdspladser, billige boliger, parker, mental sundhedspleje, mødesteder og biblioteker.

Men igen og igen øges politiets budgetter på bekostning af vores sikkerhed.

Vi må begynde at forestille os det samfund, der fungerer for os ALLE, og vi skal begynde med at tage afstand fra og indlede afviklingen af de systemer, der uretfærdigt påfører sorte skade.

Summen, som Soros donerede til PAC, er hans mest generøse hidtil i 2021 og siges at gå hovedsageligt til at støtte organisationens ambition om at opnå nedskæringer i politiets budget.

I februar donerede Soros 2 millioner dollars til Los Angeles distriktsadvokat George Gascons valgkampagne. Han meddelte, så snart han tiltrådte, at store ændringer ville finde sted – og at politimyndighedens aktiviteter i Los Angeles ville blive reduceret.

Soros har også doneret til, blandt mange andre, Rachel Rollins fra Massachusetts – den første kvinde, som blev distriktsadvokat i Suffolk County, og den første sorte kvinde, der nogensinde blev distriktsadvokat i Massachusetts.

 

Hemmelige men lækkede oplysninger: Skatteunddragelse i tre år

Soros, grundlæggeren af ​​Soros Fund Management, har en anslået formue på mindst 8,6 milliarder dollars.

Det blev opdaget i sidste måned, at han nulstillede sin føderale inkomstdeklaration tre år i træk mellem 2016 og 2018.

De klassificerede oplysninger fra IRS om de rigeste mennesker i USA havnede, på ukendt vis, i hænderne på ProPublica og blev offentliggjort i juni.

Rapporten viser, at de 25 rigeste amerikanere betaler mindre i skat end den gennemsnitlige arbejdstager gør. Føderale myndigheder arbejder nu på højtryk for at undersøge denne lækage af skattedata.

Sådan kommenterer Soros talsmand den ovennævnte nulstillede inkomstdeklaration til Daily Mail:

Mellem 2016 og 2018 mistede George Soros penge på sine investeringer, derfor er han ikke forpligtet til at betale nogen føderal indkomstskat i disse år. Hr. Soros har længe støttet op om højere skatter for velhavende amerikanere.

Læs også:
»Den store profet« George Soros stiller krav til Europas folk
Oprørsstøtter i USA finansieres af Soros – og skattebetalere
Jøden George Soros finansierer bevægelsen »Affinansier Politiet« i USA


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Et sundt samfund ville bekæmpe sådan menneskers samfundsmæssige skadelige indflydelse på samfundet


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //