Den kosher sandwich – Integration eller multikultur: Hvordan løgnepressen styrer indvandringsdebatten i Danmark og resten af vesten

SAMFUND: Medierne sætter dagsordenen gennem deres valg af, hvad de dækker og ikke dækker. De bestemmer også, hvordan debatten i samfundet kommer til at udfolde sig.

De muligheder danskerne får, når de skal debattere masseindvandringen er kun multikultur eller integration. Begge disse valg, som danskere får lov til at vælge imellem vil føre til, at danskerne vil blive en lille hadet minoritet i eget land, om blot nogle få årtier. Begge muligheder fører dermed mod de internationale magtjøder og de forræderiske europærers endelige mål, med at udskifte befolkningen i vesten med automiserede forbrugsslaver uden identitet eller kultur.

Denne form for debatstyringen bliver også kaldt for ”koshersandwichen”, da begge muligheder, vi får givet, vil føre til det samme mål. Begge muligheder skal ses som et stykke brød i en sandwich. De er ikke helt identiske, men de er begge en del af den samme større enhed.

Denne debat ses mest tydeligt mellem Dansk Folkeparti og Venstre mod venstrefløjen i Danmark. Dansk Folkeparti brugte på et tidspunkt sloganet ”Smid tørklædet og meld dig ind i Danmark” og enhedslisten skrev på deres hjemmeside, som en del af deres delprogram, at ”Danmark er et multikulturelt samfund”. Dette var indtil for nyligt det debatområde, hvor danskerne kunne diskutere indvandring.

Ideen om at man kan melde sig ind i Danmark, ved at smide et tørklæde er fuldstændig absurd. Dette bygger på ideen om, at Danmark blot er en række ideer, såsom ”demokrati, ligestilling og tolerance” og ved at acceptere disse ideer, så er man lige så dansk som alle andre. Dette er åbenlyst ikke sandt. Danmark er ikke bare en række ideer. Danmark er ikke blot et sted, hvor millioner af fremmede kan komme til, og ændre på nogle overfladiske småting og dermed være som os andre. Nej, hvad er en nation, hvis ikke det folk som bor der, og det land de og deres forfædre har boet på i årtusinde? Norden er vores. Hvis Dansk Folkeparti fik deres vilje, vil Danmark være en stor pærevælling af forskellige folkeslag fra hele verdenen, men de spiser alle kartofler med frikadeller og sovs og ingen bruger niqab.

Kilde: https://danskfolkeparti.dk/politik/kampagner/

Ligeledes er ideen om et multikulturelt Danmark, eller nærmere et multikulturelt Norden, også fuldstændigt absurd. Dette bygger på ideen, om at ingen har noget historisk eller moralsk krav på landet, og at alle kan leve sammen i harmoni og endda få gavn af hinandens forskellige kulturer. Dette er åbenlyst ikke sandt. Danskerne har boet i Danmark i tusindevis af år, ligesom resten af nordboerne har boet i Norden i tusindevis af år. Norden er vores. Når mange forskellige mennesker med forskellige idealer, ideer, kulturer, prioriteter og ønsker bor sammen, så opstår der konflikter. Dette kan være noget så simpelt som, om en moske må ringe til bøn tideligt om morgen, eller noget så vigtigt og komplekst som, hvordan landets retssystem skal opbygges. Hvis Enhedslisten fik deres vilje, vil Danmark være en stor pærevælling af forskellige folkeslag fra hele verdenen, men de behøver ikke spise frikadeller og må gerne bruge niqab.

Kilde: https://enhedslisten.dk/programmer/delprogram-det-mener-enhedslisten-om-kulturpolitik

Den eneste forskel mellem resultatet af disse to muligheder er altså, om de millioner af indvandrer skal spise frikadeller og må bruge niqab. Gennem mange år har medierne kun givet personer med disse to ”modsatte” ideer taletid, og gjort alt i deres magt for at undgå sande patrioter får muligheden for at forklare, hvad denne befolkningsudskiftning ender med.

Heldigvis har årevis af ihærdig aktivisme brudt mediernes falske dilemma og givet danskerne en tredje mulighed, hjemsendelser. Vi har ikke brug for integration. Vi har ikke brug for multikultur. Vi har brug for et indvandringsstop og hjemsendelser af racefremmede, ellers mister vi det mest dyrbare vi har, vores folk og vores land og dette er heldigvis kommet frem i debatten nu.

Denne video lavet af DR, viser den kosher sandwich bedre end noget andet. Her har DR udvalgt 7 vælgere, som er uenige om indvandring. DR forsøger, at styre debatten ved at gentagne gange sige, at debatten skal handle om ”udlændinge og integration”, hvilket på forhånd udelukker hjemsendelser fra debatten, blandt de vælgere, som de har udvalgt. Tre ud af 7 er racefremmede. Ingen siger, at Danmark er for danskerne, eller at indvandrer bør sendes hjem, på trods af, at 28 % af danskerne mener, at ”Muslimske indvandrere bør sendes ud af landet”. Igennem debatter som denne, forsøger DR og lignende folkefjendtlige medier, at forvrænge den nationalistiske position på indvandring til at handle om integration, og dermed være en del af den kosher sandwich.

Denne invasion af de fremmede horder, hjulpet på vej af landsforrædere, organiseret og finansieret af internationale og jødiske kræfter, skal stoppes. Invasionen skal stoppes, fordi det er en nødvendighed for vores folks fremtidige eksistens. Du kan læse mere om, hvordan vi vil gøre dette her. Medier, som agere folkefjendtligt, skal kunne forbrydes. Du kan læse mere om, hvordan vi vil gøre dette her.

Folket må stå sammen, og vi må organisere og forene os, fremfor at kæmpe en enorm skæbnekamp som fragmenterede autonome grupper. Jeg vil ikke bruge ét sekund mere af min tid på at henvende mig til kujonerne, men til alle i andre, som bekymrer jer og kan se, at vi befinder os på en nedadgående kurve, som fører til total forfald og udslettelse, vil jeg sige; Kampen behøver jer. Sejren kræver, at vi alle står sammen og viser styrke og fællesskab, fælles retning og stiller det kompromisløse krav, at vort folk har ret til at eksistere!

Vi har brug for helte i denne kamp. Heltemod indebærer utrætteligt, at hengive sig til en stor idé – at lade sig fortære i flammen af et mægtigt ideal. Det indebærer, at lade det store ideal forme ens liv og sjæl, og det indebærer, at blive berørt, besat og føle sig kaldt til en opgave større end livet.

Denne store idé er nationalsocialismen og kaldet større end livet, er sit folks fremtidige eksistens på denne grønne jord. Kan du se, at noget er galt i Danmark, må du være stærk, ikke svag. De svage taler om handling, mens de gemmer sig bag skrivebordet. De stærke er de, som trodser den mulige stigmatisering, fyringen fra arbejdspladsen, og vennerne som begynder at se skævt til dem, fordi de tager del i kampen. Men hvad er arbejde, penge og popularitet alligevel værd, når du om 10 år har mistet arbejdet til billigere racefremmed arbejdskraft – eller om 100 år når alt hvad du og din slægt var, eller nogensinde kunne blive, er forsvundet og glemt?

Vær stærk for din broder og søster, din nordiske slægt, dit folk. Sammen har vi alle muligheder for at være storslåede, men kun sammen. Kun sammen, organiserede og forenede med resten af Norden kan vi bryde forbryderens jerntag i Norden og resten af Europa og drive både indvandrerne og anden fremmed magt ud af Danmark.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil stå som den centrale aktør i en fremtidig revolution, hvor drivkraften vil være folket, folkets ønske om selvstændighed uden suverænitetsafgivelse til fremmede magter, uden slavebinding til forbryderrenter, uden fremmedes indblanding i dansk politik; en revolution, som befrier os fra de fremmede, som sikrer vores eksistens og som løfter os til vores fulde potentiale. Kun Den Nordiske Modstandsbevægelse har for øje, via organisationens 9 punkter i Vores Vej, for alvor at bringe Danmark og Norden ud af det frie fald mod afgrundens bund og genopbygge både folket og nationen.

Så rejs jer og tag ansvar for jeres egne liv og vær med til at sikre fremtiden for vort folk. Tag del i kampen og fællesskabet og ansøg om medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Så godt skrevet. Der er en tredje vej og det er hjemsendelser.

  • debatten er mere eller mindre: Nej, det er den modsatte fløj der er nazister 😠


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //