Lav støtte til seksualisering af børn i Ungarn

UNGARN: I forbindelse med parlamentsvalget som blev afholdt i søndags, fik Ungarns befolkning desuden mulighed for at tage stilling til sager som gælder seksualisering af børn.

I går berettede Nordfront om valgresultatet fra søndagens valg i Ungarn, hvor Viktor Orbáns koalition vandt et stort flertal af pladserne i det ungarske parlament. Et nyt nationalistisk parti kom også ind i parlamentet og fik 6 procent af stemmerne, mens oppositionskoalitionen tabte hele 11 procent i forhold til valget i 2018.

Samtidig med parlamentsvalget blev der også afholdt en folkeafstemning, hvor ungarerne fik lov til at tage stilling til fire spørgsmål:

  1. Synes du, at børn i offentlige skoler skal deltage i undervisning om seksuel orientering uden forældrenes samtykke?
  2. Synes du, at børn skal informeres om kønsskifteoperationer?
  3. Synes du, at vi bør tillade, at medieindhold af seksuel karakter, som påvirker børns udvikling, vises til børn uden restriktioner?
  4. Synes du, vi bør vise medieindhold, der viser, hvordan kønsskifte fungerer for børn?

Alle disse spørgsmål blev mødt med over 90 % nej-stemmer og kun mellem 4-7 % ja-stemmer.

Oppositionen og homo-lobbyen i landet havde opfordret til sabotage af folkeafstemningen ved at opfordre vælgerne til at sætte kryds ved både ja og nej, hvilket skaber en ugyldig stemme. Omkring 20 % af stemmerne i alle spørgsmålene var ugyldige, hvilket svarer til omkring 1,5 millioner stemmer. Det er dog ikke alle ugyldige stemmer, der nødvendigvis er proteststemmer, men tallene viser alligevel en hypotetisk maksimal opbakning til en mere venstreliberal seksualpolitik.

Næsten 70 % af ungarerne med stemmeret stemte ved parlamentsvalget, og næsten alle dem, der stemte ved dette valg, stemte også ved folkeafstemningen. De ugyldige stemmer betød dog sammen med de 30 %, der ikke stemte, at folkeafstemningen ikke nåede op på kravet om, at 50 % af de stemmeberettigede skal have afgivet gyldige stemmer ved valget, hvilket indikerer, at resultatet af folkeafstemningen anses for ikke gyldig.

Siden kommunismens fald i Ungarn i 1989 har kun to af de syv afholdte folkeafstemninger opfyldt kravene for at blive betragtet som en gyldig folkeafstemning, rapporterer Hungary Today. Dette års afstemning om seksualisering af børn er også blevet mødt med kritik fra blandt andre EU-kommissionens formand Ursula von der Leyen, der kaldte det »en skam«.

Læs også:
Harry Benjamin – jøden som indførte »kønskorrigering«
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili

Kilder:
Wikipedia
Hungary Today
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //