Media2Rise udgiver dokumentaren Terror in Waukesha

ANTIHVID TERROR: Media2Rise udgav i dag dokumentaren om det antihvide terrorangreb, der blev begået i Waukesha, USA, dræbte 6 og kvæstede 62, hvoraf mange var børn.

Du kan også se dokumentaren her.

Dokumentaren afslører blandt andet, at de etablerede medier løj om, at den anti-hvide rapper Darrell Brooks flygtede fra en form for knivhændelse, inden han kørte ind i juleparaden og dræbte seks hvide mennesker. Dette afsløres, da det lykkes journalisterne at gennemføre et unikt interview med Brooks, som er chokeret over at høre de falske oplysninger om hændelsesforløbet.

Desværre har journalisterne ikke tid til at spørge morderen om hans motiver, før besøgsperioden udløber, og efter at Brooks talte med Fox News, ønskede han ikke længere at tale med journalisterne fra Media2Rise og National Justice Party.

Ydermere fremgår det af dokumentaren, at lokalpolitikere og politimesteren nægter at svare på spørgsmål om terrorangrebet, og hvorfor det ikke er klassificeret som en hadforbrydelse.

Rob Rundo , der instruerede dokumentaren, siger i slutningen af ​​filmen, at selvom det var Brooks, der kørte bilen, har politikere og andre, der støtter den anti-hvide dagsorden, også blod på hænderne. Alan Balogh fra NJP siger i et segment i dokumentaren, der skildrer partiets protestaktion i Waukesha, at hvide skal begynde at stå op for hinanden. Han laver en sammenligning mellem, hvordan sorte mennesker verden over stod op for den kriminelle stofmisbruger George Floyd , mens hvide ikke engang viser den samme solidaritet, da gode hvide mennesker faktisk blev myrdet på grund af deres oprindelse.

 

LÆS OGSÅ:
Waukesha terrorangreb: Angriberen er en dømt pædofil, gentagende forbryder og selvbeskrevet sort terrorist, der prædikede vold mod hvide mennesker
NJP protesterede mod etablissementets tavshed om terrorangrebet på juleparadens hademotiver


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lars Agerbæk med æ says:

    Endnu en vigtig video på Nordfront. Kunne være godt hvis siden havde en ren video-sektion, så man kunne få et bedre overblik over de videoer i har linket til gennem årene. Glad for at jeg endelig fik den set.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //