»Modstandsbevægelsens Venner« er blevet lukket – en ny server er tilgængelig

DISCORD: Discord-serveren »Modstandsbevægelsens Venner« blev lukket og slettet af Discord, men Modstandsbevægelsens venner er klar med en ny.

Et 9 måneder langt chatfællesskab blev tirsdag aften afbrudt, da Discord trak stikket på »Modstandsbevægelsens Venner« og slettede enhver bruger med tilknytning til oprettelsen af serveren.

Allerede en halv time efter attentatet stod et nyt chatfællesskab klar.

»Modstandsbevægelsens Venner« er et chat-fællesskab på Discord, hvor du kan chatte, tale og diskutere med ligesindede om alt fra Covid-19, Holocaust og masseindvandring til parforhold, træningstips og alt andet under vintersolen.

 

Frie tøjler under få regler

Ingen ulovligheder. Dette betyder ingen trusler eller opfordringer til vold eller lignende.

Ingen pornografiske billeder, videoer eller beskrivelser.

Ingen doxxing. Nogle ønsker ikke deres navn og adresse delt i offentligheden, da det kan have konsekvenser for arbejde, familieliv og endda ende ud i trusler fra Antifa og andre folkeforrædere.

Følg admins anvisninger. Hvis du bliver anset for at være der, udelukkende for at skabe spild og kaos, så bliver du smidt ud.

Anderledestænkende er velkomne, men forsøg på at undergrave serverens formål, at være et samlingssted for Danmarks nationalister, er ikke tilladt.

Der forventes at alle, som ønsker deltage i fællesskabet på Discord opfører sig anstændigt og overholder reglerne eller bliver man smidt ud.

Tag del i fællesskabet her!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //