»Nazimyrdede« jøder holder stadig Holocaust-forelæsninger i Yad Vashem

HOLOCAUST-FUP: Eric Striker rapporterer, at Holocaust-museet Yad Vashem i Jerusalem hævder, at jøder, der skulle have været myrdet af nationalsocialisterne, faktisk lever og holder »Holocaust-foredrag«.

Yad Vashem. Foto: USA:s forsvarsministerium.

Israel Holocaust-museum Yad Vashem i Jerusalem betragtes bredt som havende den højeste autoritet over »Holocaustet«, dets historie og bevarelse af dets minde.

Organisationen hævder, at den har millioner af dokumenter og vidnesbyrd, der beviser, at 6 millioner jøder blev myrdet under Anden Verdenskrig.

Millioner af navne på jødiske individer, der påstås at være blevet myrdet, hyldes i museets »navnesal«, hvor offentligheden kan søge blandt museets holocaustofferdatabase. Et almindeligt svar til revisionister, der sætter spørgsmålstegn ved dette, er at sige »hvor blev de da af?«

Ifølge Yad Vashems hjemmeside:

Yad Vashem, med sine samarbejdspartnere, har indsamlet og gemt navne og biografiske oplysninger på millioner af ofre for den systematiske anti-jødiske forfølgelse under perioden for Holocaust (shoah). Næsten fire millioner otte hundrede tusinde af de seks millioner jøder, der blev myrdet af nazisterne og deres medskyldige, hyldes her.Denne database indeholder oplysninger om Holocaust-ofrene: De, der blev myrdet, og nogle hvis skæbne stadig skal bestemmes.

Navnene på over en million ofre er stadig ukendt – og tiden er ved at løbe ud. Det er vores kollektive moralske ansvar at fortsætte vores bestræbelser på at finde deres navne og genoprette deres identiteter.

Efter en lille og tilfældig søgning i Yad Vashems arkiver kan National Justice rapportere, at de efter at have foretaget en søgning på ca. 15 berømte Holocaust-overlevende, er fem konkret anført som myrdet, i nogle tilfælde flere gange.

Dette er bare toppen af isbjerget. Mange Holocaust-overlevende kaldes ting som Joe, Fred og Henry – sandsynligvis ikke de navne, de fik ved fødslen. Mange af kvinderne har netop ændret navn gennem ægteskab. Andre har skiftet navn, især dem, der flyttede til Israel eller USA efter krigen.

Med alt dette i tankerne er undersøgelsesresultaterne chokerende.

Dario Gabbai
Dario Gabbai, der døde i marts 2020, blev berømt for at hævde, at tilhøre Sonderkommando, der hjalp med at dræbe jøder i Auschwitz. Han blev afsløret som en bedrager i 2012 af Dean Irebodd.

Gabbai, der blev født i Thessaloniki i Grækenland i 1922, står tre gange i Yad Vashems arkiv som »myrdet« i Auschwitz.

Benjamin Lesser
Benjamin Lesser er grundlæggeren af Zachors Holocaust Minde Stiftelse. Lesser hævder at have overlevet Auschwitz, Buchenwald og Dachau, og turnerer i øjeblikket USA og fortæller Holocaust-historier. Han har været en fremtrædende figur i medierne.

Ifølge hans livsberetning blev han født i 1928 i Krakow, Polen.

I Holocaust-arkivet er han også anført som »myrdet i Holocaust«. Kilden, der er anført i databasen, er vidnesbyrdet fra en anden kendt »overlevende« ved navn Rachel Verderber, som selv er i offerarkivet!

Josef Salomonovic / Salomonowicz
Josef Salomonivic / Salomonowicz (polsk stavemåde) er en anden holocaustpersonlighed i medierne. Han siger, at han blev sendt til Auschwitz. Ifølge hans vidnesbyrd myrdede nazisterne alle de børn han kendte, undtagen ham. Senere myrdede nazisoldater hans far ved at injicere fenol i hans hjerte, senere hånede og skræmte de den da seks år gamle Joseph med sprøjten.

I sin livsberetning skriver han, at han blev født i 1938 og boede i Łódź-ghettoen i Polen. Han er også anført som »formodet myrdet« – to gange. Der er yderligere flere optegnelser for en Josef Salomonowicz i Łódź-ghettoen født på samme tid, som også kan være ham.

Hvilken kilde er angivet? En folketælling af jøder, der bor i Łódź udleveret til Yad Vashem af en gruppe kaldet »den israelske organisation af tidligere beboere i Łódź«.

Margit-bogholder Feldman
Margit Feldman (født Buchhalter), en anden »holocaust-overlevende«, der er berømt nok til at blive hædret af New Jersey-borgmesteren Phil Murphy, døde ifølge en rapport fra NBC News i sidste måned på grund af coronavirusset.

Buchhalter hævdede hele sit liv, at hun kun lykkedes at overleve Auschwitz og Bergen-Belsen ved at lyve for nazisterne omkring hendes alder (18 i stedet for 15). Hendes forældre var Joseph og Theresa Buchhalter.

Hun blev født i Ungarn og boede der under Anden Verdenskrig. Hendes skæbne er anført som »myrdet«; kilden er en »liste over myrdede jøder fra Yizkor-bøger«.

Yitzhak Arad / Izak Rudnicki
Izak Rudnicki, født i Polen i 1926, er en »Holocaust-historiker« og »overlevende«, der skiftede navn til Arad efter at han flyttede til Israel.

Selvom han har arbejdet som chef for Yad Vashem i 21 år (1972-1993), er Arad/Rudnicki opført i arkiverne som myrdet i Holocaust. Endnu en gang bruges en vilkårlig liste over jøder fra ghettoerne som bevis.

Historieforfalskning
Af dette lille udvalg af berømte jøder at dømme, er dette bare toppen af ​​isbjerget.

Bortset fra uærligheden ved at hævde, at enhver jøde på en liste over internerede, eller en folketælling i en ghetto, er skudt eller gasset (i nogle tilfælde gentagne gange), synes Yad Vashem heller ikke at have travlt med at slette navnet på sin egen tidligere chef fra deres liste af ofre.

Ifølge museet døde 6 millioner jøder, 4,8 millioner er anført i denne database, og 2 millioner af dem hyldes i museets mindesal. Hvor mange jøder har besøgt dette sted og set deres eget navn blandt de døde?

Den mest følelsesladede side af dette fupnummer er, at der findes jøder, der søger efter slægtninge i dette arkiv blot for at opdage, at de blev myrdet, når de faktisk stadig kan være i live.

Men det faktum, at jøder, der har viet deres liv til Holocaust-aktivisme og »uddannelse«, ikke har brudt sig om at få deres egne navne fjernet fra denne angiveligt hellige liste over folkemordsofre antyder, at flere mennesker kan være involveret i dette bedrageri end de mennesker, der driver Yad Vashem.

Artiklen er oprindelig publiceret på National Justice.

Relaterede artikler:
Prisbelønnet historiker løj om “Holocaust”
Blogger afslører kendt Holocaustfoto som fup
Jødisk «overlever» står frem som løgner: «Jeg var aldrig i Auschwitz»
Holocaust-kunstner løj om alt
Stadig flere begynder at tvivle på de allieredes krigshistorie og påstand om «holocaust»


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Endnu en vigtig artikel her på nordfront. Fortællingen om holocaustet er ikke bare en løgn, men en løgn der bliver brugt som hele det moralske grundlag for den nuværende verdensorden.
  Hvorfor må vi ikke sende de fremmede hjem? Det vil være racisme, og vi ved, at racisme førte til, at 6 millioner jøder blev gasset i dødsbrusere!
  Hvorfor må hvide ikke være stolte over deres historie og nation? Fordi det var nazisterne jo, og de begik den værste forbrydelse i verdenshistorien!
  Hvorfor må jøderne udrydde arabere i deres eget land og i andre? Jøderne SKAL have deres egen stat, ellers kan holocaustet jo ske igen!
  Alle de forbrydelser der bliver begået imod hele menneskeheden af den zionistiske verdensorden, og især imod os europæere, kan kun foregå fordi størstedelen af vor egen befolkning tror på denne løgn. Hvis de vidste det var løgn, så ville de grine af disse vanvittige argumenter, og vi vil meget hurtigt se en forandring i vores samfund.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //