Stadig flere begynder at tvivle på de allieredes krigshistorie og påstand om «holocaust»

TYSKLAND: Yahoo News skriver i en artikel om såkaldte alvorlige hændelser, hvor besøgende ved et «holocaust»-monument har taget bladet fra munden og vovet at stille spørgsmålstegn ved det jødiske narrativ om et påstået «holocaust».

Meme der sætter spørgsmålstegn ved «holocaust»-narrativet.

Ifølge Yahoo-artiklen har en museumsdirektør i en tidligere koncentrationslejr i Tyskland advaret om et stigende antal hændelser, hvor besøgende sætter spørgsmålstegn ved hele «holocaust»-narrativet ved at skrive kritiske meddelelser i gæstebogen, samt stille kritiske spørgsmål til guidernes historier.

Volkhar Knigge, museumsdirektør i den tidligere Buchenwald-koncentrationslejr i Østtyskland siger, at det er blevet mere og mere almindeligt med beskeder i gæstebogen, der glorificerer nationalsocialisme eller kræver, at lejre skal genåbnes for racefremmede migranter.

Han tilføjer indigneret, at «højreekstremister» også er blevet «observeret smilende», når de tager selfies foran krematorieovnene for at «derefter sætte klistermærker op, der glorificerer revisionistiske ligesindede».

Et af mange eksempler på billedmanipulation, anvendt i holocaust-propaganda.

I den senere tid er et stigende antal turguider blevet afbrudt af såkaldte ekstremister, der stiller kritiske spørgsmål.

Uwe Neumaerker, direktør for et mindesmærke for afdøde jøder i Berlin, forklarer, at hans museum står over for de samme «problemer»:

– Besøgende sætter spørgsmålstegn ved sandheden om folkemordet. Det er noget, vi ikke engang oplevede for et par år siden.

I artiklen hævdes det, at forklaringen på denne udvikling delvis skyldes det faktum, at «tyskere, der oplevede Anden Verdenskrig, nu begynder at dø ud», på trods af at mange ældre tyskere også er kritiske til de allieredes historieskrivning. Desuden peges der på den politik som føres af det «indvandrerfjendtlige parti AfD», hvorpå partiets nøglepersoner anklages for at have angrebet «den mangeårige kultur for kompensation for nazistiske forbrydelser».

Den tidligere AFD-formand Alexander Gauland «beskyldes» i artiklen for at have opfordret tyske medborgere til at føle sig stolte over soldaterne, der kæmper med Wehrmacht.

«Den ekstreme højre og AfD bruger altid en strategi, hvor de skubber grænserne for at normalisere deres ideer», siger Bianca Klose fra den Berlin-baserede organisation Mobile Counselling Against Right-wing Extremism (MBR).

Artiklen beskriver endvidere, hvilke modforanstaltninger mindesmærker har indført, som et resultat af et publikum, der er begyndt at tænke selv.

I Berlin lader Neumaerker turguiderne beslutte, om de vil modtage grupper fra AfD, samtidig med at de giver personalet «særlig træning i hvordan de skal reagere på provokationer».

På Neuengamme ledsages hver delegation fra AfD af ekstra turguider.

Nogle mindesmærker har også indført en særlig «ekstremistbestemmelse», der forbyder besøgende at bære tøj «med henvisning til Det Tredje Rige».

Endelig beklager Knigge, at børn ikke længere hjernevaskes:

– Det faktum, at skoler i deres fastlagte timeplaner er blevet tvunget til at skære ned på antallet af lektioner, der udelukkende fokuserede på nazismens historie, er en tendens, der vakte uro både i Tyskland generelt og i en parlamentarisk undersøgelse skrevet for to år siden.

Han tilføjer:

– Mindesmærkerne kan ikke kompensere for, hvad skoler ikke længere lever op til.

LÆS OGSÅ:
10 myter du ofte hører om «holocaust»
Rudolf Höss – tortureret til at tilstå «holocaust»
Allieret massakre i tysk koncentrationslejr blev «billedbevis for holocaust»
Blogger afslører kendt Holocaustfoto som fup
Douglas Christie – Advokaten som afslørede «holocaust-eksperterne»
Eksisterede der gaskamre i tyske koncentrationslejre?
Jødisk «overlever» står frem som løgner: «Jeg var aldrig i Auschwitz»
Myten om dampkamrene i Treblinka
Hvorfor lige 6.000.000 jøder?

KILDER:
Yahoo News


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det går langsomt men den rigtige vej fremad.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //