Nyt angreb på togstation – Ung mand sparket ud foran indkommende tog i Madrid

MULTIKULTUR: Endnu et angreb på en togstation. Denne gang i centrum af Madrid, hvor en ung mand blev sparket ud foran et indkommende tog. Den unge mand klarede at redde sig væk fra skinnerne i sidste øjeblik.

En 23-årig spansk mand ventede fredag morgen på perronen ved Arguelles undergrundsstation i centrum af Madrid, da han pludselig får et spark i ryggen, som sender ham ned på togskinnerne foran et indkommende tog.

Manden klarede at redde sig selv ved hurtigt at rulle væk fra skinnerne og presse sig ind mod muren, og på den måde reddede han livet i sidste sekund.

Hændelsen blev observeret af mange skrækslagne tilskuere, som var sikre på at manden var omkommet. Nogle af dem lykkedes at fastholde gerningsmanden indtil sikkerhedsvagter på stationen ankom til stedet.

Da toget var passeret dukkede den unge mand pludselig op fra banelegemet og fik hjælp til at komme op på perronen. Han havde været heldig og havde kun mindre skader på den ene arm.

Gerningsmanden beskrives som en brasiliansk mand i trediverne. Efter det uprovokerede angreb blev han ført til Chamberi politistation og i løbet af lørdagen blev han sigtet for drabsforsøg.

Ifølge kilder skal brasilianeren have været indblandet i flere hændelser i løbet af sommeren. Han skal endvidere have være blevet arresteret ved to anledninger.

Flere lignende angreb har plaget Europa det seneste år, og inden for bare de sidste to uger er to personer blevet dræbt ved at blive skubbet ud foran tog. En 8-årig dreng blev dræbt i Frankfurt an Main for lidt over en uge siden, og en uge tidligere blev en 32-årig mor dræbt i Berlin.

For at undgå at blive ramt af denne type angreb anbefales rejsende at holde sig mindst 2 meter fra platformen, samt at undgå at blive distraheret af eksempelvis mobiltelefonen, når et tog er på vej ind på stationen.

Læs også:
Kosovoalbaner fik lyst til at dræbe – skubbede en 34-årig mor ud foran toget
Otteårig tysk dreng død: Blev skubbet ud foran højhastighedstog af afrikaner
EU åbner vore grænser
FN’s generalsekretær: EU-landene må tillade endnu mere indvandring

Kilder:
LiveLeak
El Pais


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Herman Von Snaps says:

    Jeg tror ikke, bagmændene, bag dette samfund ved, hvad de er ved at fremkalde.

    Vil man se hvordan fremtidens krige vil udføres, af forskellige folkeslag og racer, skal man blot kigge tilbage, på hvordan disse folkeslag og racer, har udført krige, før i tiden.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //