Forsker advarer: alvorlig underrapportering af bivirkninger og dødsfald forårsaget af coronavacciner

CORONAVACCINE: Forsker Jessica Rose advarer om alvorlig underrapportering af vaccineskader og dødsfald i det amerikanske rapporteringssystem for vaccineskader – VAERS. Det forventes at der vil komme et langt højere antal af registrerede bivirkninger og dødsfald.

Jessica Rose, ekspert i biomatematik og molekylær forskning, siger i et interview i »Doctors and Scientists« på CHD.TV, at det amerikanske rapporteringssystem for vaccineskader Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) er en fiasko og skjuler bivirkninger forårsaget af coronavaccinen.

Hver uge siden januar 2021 har hun downloadet data fra VAERS og sammenlignet disse uge til uge, blot for at opdage, at rapporter om vaccineskader forsvandt fra den ene uge til den anden.

I sin forskningsrapport med titlen »Critical Appraisal of VAERS Pharmacovigilance: Is the U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) a Functioning Pharmacovigilance System?« konkluderer hun, at »hundredetusinder« af bivirkninger er udeladt fordi de er forsinkede og venter på at komme ind i systemet, hvilket har ført til, at sundhedspersonalet ikke har modtaget vigtig information om alvorlige bivirkninger.

VAERS-rapporteringssystemet blev etableret i 1990 og fungerer således, at sundhedspersonale indberetter bivirkninger og dødsfald forårsaget af vacciner. I 2021 er sundhedspersonalet dog blevet overvældet med indberetninger om vaccineskader og har derfor ikke haft tid til at indtaste alle i systemet, eller de er blevet overset og slettet med henvisning til, at de er »midlertidige« eller »almindelige« bivirkninger.

Dr. Rose siger, at antallet af alvorlige bivirkninger og dødsfald forårsaget af coronavaccinerne er meget højere end det, der er blevet registreret. Nogle mere alvorlige bivirkninger er underrapporteret med en faktor på 31, og andre mere almindelige bivirkninger kan være underrapporteret med en faktor på 100.

I interviewet fortæller hun, at de hundredtusindvis af indberetninger om bivirkninger, der er indsendt, viser et tydeligt medicinsk misbrug, da der ikke bliver iværksat nogle tiltag fra myndighedernes side. Vacciner blev tidligere trukket tilbage fra markedet, hvis VAERS-systemet dokumenterede mere end halvtreds dødsfald fra en enkelt vaccine, men i 2021 er der registreret mere end 20.000 dødsfald på blot ti måneder, hvoraf 97 procent af disse tilfælde er forårsaget af mRNA-vacciner. Rose siger videre, at den største fejl ved systemet er, at de, der skal overvåge data og advare befolkningen om medicinske risici, er de samme, der forsøger at promovere fortællingen om at vaccinerne er sikre og effektive.

Læs også:
Google forbyder vaccinekritik
Facebook går sammen med WHO for at styre diskussioner om Corona
Hollandske banker lukker bankkonti for vaccinekritiske organisationer
Coronavirus er det største fupnummer, der nogensinde er lavet med en intetanende befolkning
Bidens Twitter-ordre: »Lad jer vaccinere eller bær maske for evigt«

Kilder:
Children’s Health Defence
Newstarget
Nya Tider


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er sikkert standart at bivirkninger ikke bliver indberette i det korrekte omfang

  • Det er næsten umuligt, at få godkendt en bivirkning af en vaccine.

  • Ja det hænger også sammen med, at vi ser en stigning af indlæggelser på sygehuse


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //