mRNA-teknikkens opfinder lukket ned på Twitter pga. vaccinekritik

COVID-1984: Den amerikanske virolog Robert Malone er blevet lukket ned på Twitter efter at have kritiseret massevaccination. Corona-vaccinen fra Pfizer bygger på Malones opfindelse.

Robert Malone.

Den amerikanske virolog Robert Malone bekræftede onsdag på Telegram, at Twitter har blokeret hans konto, fordi han har kritiseret massevaccination og vaccinetvang, ligesom han har offentliggjort et link til en video, der fortæller, at Pfizers Corona-vaccine har forårsaget mere skade end gavn.

Vaccinen fra Pfizer er baseret på den mRNA-teknik, som Malone opfandt i 90’erne.

Robert Malone mener, det er rigtigt at vaccinere ældre og risikogrupper, men er skarpt kritisk over for at gå så langt som til at vaccinere raske børn. Han har også advaret om, at massevaccination midt i en igangværende pandemi kan føre til, at virussen muterer.

I et tre-timers podcastinterview med News Voice i juni 2021 advarede Malone om risiciene ved Covid-19 genterapivacciner. Interviewet gik viralt på de sociale medier, men blev hurtigt slettet af YouTube. Malone indså hurtigt, at hans budskab, som han føler sig moralsk forpligtet til at dele, ikke ville blive delt via de almindelige medier.

»Da det blev klart for mig, at jeg ikke ville være i stand til at tale gennem de almindelige medier, tog jeg sammen med min kone en bevidst beslutning om at nå ud til folket gennem alternative medier og nye medier, og jeg har lært af mange, mange podcasts og podcastere som dig selv om værdien af ​​dette nye podcast-medie«, sagde Malone til Wilson fra News Voice.

Læs også:
Forsker advarer: alvorlig underrapportering af bivirkninger og dødsfald forårsaget af coronavacciner
Ursula von der Leyen vil tvangsvaccinere hele EU
Google forbyder vaccinekritik
Belgisk vaccineforsker: «Menneskeheden risikerer at forvandle et ganske harmløst virus til et monster»


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //