Paven: »Migration hæver det intellektuelle niveau i Vesten«

BEFOLKNINGSUDSKIFTNING: Paven opfordrede torsdag vesterlændinge til at være »mere åbne over for immigration«, og udtalte, at denne åbenhed er den nødvendige modgift mod »Vestens demografiske vinter«.

Pave Frans. Foto: Catholic Church England and Wales, (CC BY-NC-ND 2.0).

Pave Frans har gjort sig bemærket ved at tjene globale interesser og ved at omfavne deres »globohomo-ideologi«. Da han under torsdagens pressemøde redegjorde for den nødvendige og moralsk retfærdige karakter af den befolkningsudskiftning, der finder sted i den vestlige verden, var fraværet af de bibelske referencer iøjnefaldende. Prædikenen blev dog afsluttet med en hyldest til grundlæggerne af EU.

Ved at glemme, hvordan man byder migranter velkommen, har Vesten mistet meget, fordi der er et så voldsomt behov for folk, forklarede Frans til journalister under hjemrejsen fra Kasakhstan til Rom.

Især med tanke på den demografiske vinter, som er så tydelig i Spanien og Italien, ræsonnerede han og fortsatte:

I Italien er der tomme landsbyer med kun tyve gamle damer og intet andet… Hvorfor kan vi ikke indføre en politik i Vesten, hvor immigranter inkluderes med princippet om, at migranten skal bydes velkommen, ledsages, fremmes og integreres? spurgte han og gav råd om, hvad man skal gøre, hvis det ikke sker:

For ellers efterlades alt tomt.

 

»Vestens befolkning består af migranter«

Paven fortsatte med at argumentere for, at befolkningen i Vesten – ifølge ham, ligesom hans hjemland Argentina – faktisk består af tidligere migranter. Selv det faktum, at kun én million af Argentinas befolkning på 49 millioner er såkaldte oprindelige folk, har ifølge paven »hjulpet os så meget«. De problemer, der er i landet, har, mener han, »politiske årsager« – og ikke demografiske. Ud fra denne antagelse konkluderer paven på uklare grunde, at migration »bør tages alvorligt«, fordi den »hæver Vestens intellektuelle og moralske værdi«.

Jeg tror ikke, at vi vesterlændinge gør vores bedste for at hjælpe andre mennesker, sagde paven og konkluderede, at vi nok er »en smule dekadente«. Frans sluttede sin prædiken med en hyldest til sine virkelige herrer – og en opfordring til europæerne om at følge dem:

– … Vi må tage værdierne tilbage, Europas værdier, værdierne fra dem, der grundlagde Den Europæiske Union – de store!

Læs også:
Paven allierer sig med Rothschild-organisation
Ortodoks præst i Athen: »Pave, du er en kætter!«


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //