Polen advarer: Voldelige fanatikere og seksualforbrydere trænger ind i Europa

MASSEINDVANDRING: Polske myndigheder advarer om, at masseindvandring til Europa medfører voldelige fanatikere og seksuelle afvigere.

Illustrationsbillede.

Under sin opgave med at undersøge identiteten af racefremmede immigranter, der ankommer til Polen, inden de eventuelt rejser videre til Skandinavien, advarer den polske sikkerhedstjeneste om, at rigtig mange immigranter forsøger at skjule deres identitet, tilbageholde oplysninger og slette indhold på deres mobiltelefoner.

Videoer og billeder af henrettelser, terrorisme, pædofili, dyresex og andre former for voldtægt er ofte blevet fundet på immigranters mobiltelefoner.

Billederne fra immigranternes telefoner indikerer, at de lider af alvorlige seksuelle lidelser, siger Stanisław Żaryn, talsmand for den polske sikkerhedstjeneste.

Den polske sikkerhedstjeneste advarer også om, at immigranter, der har fået ophold på asylmodtagelsescentre, ofte har begået overgreb mod børn.

Forsvarsminister Mariusz Błaszczak udtalte under et pressemøde, at »selvom politisk korrekthed foreskriver, at vi ikke bør tale om dette, sætter vi vores lands sikkerhed frem for alt andet«.

Det her handler ikke om at stigmatisere nogen, men om at præsentere fakta, der viser, hvad det er for nogen, der krydser vores grænse, fortsatte Błaszczak.

Se video fra pressemødet HER.

Kilder:
Fria Tider
TVP

Læs også:
Flygtninge fra Afghanistan fanget mellem Polen og Hviderusland
EU angriber Ungarn og Polen – bryder sig ikke om deres love
Polsk redaktør beskyldt for »fascisme«


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • De ligner ellers læger og ingeniører.

  • Hvad kan gå galt? Lad mig lige gennemgå 50 års succeshistorie med perkere i Europa


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //