Rede 1 og 3 har holdt månedsmøde og besøgt Moesgaard museum

MODSTANDSBEVÆGLESEN: Aktivister fra rede 1 og 3 har holdt det månedlige møde, hvor der blev talt om aktivisme, vores fængslede kammerater og nye ansøgere. Derefter tog aktivisterne på Moesgaard Museum for at opleve vores smukke historie.

I vikingetiden har frie mænd ret og pligt til at eje våben. Denne morale viser, at vores forfædre vidste, at man ikke kan beholde sin frihed uden, at være klar til at forsvare den. At forsvare sin frihed var ikke bare en ret man havde, men en pligt. Alle skulle stå klar til at forsvare folkets frihed overfor fremmede, hvis det blev nødvendigt. Dette gælder stadig den dag i dag, derfor kæmper vi for vores folks fremtidige eksistens og for vores frihed fra fremmede magters indflydelse, såsom EU, NATO og den globale zionistiske verdensorden.

Gennem tiderne har vores forfædre kæmpet utallige gange for at forsvare Danmark.

Dette har kostet dyrt, men det er altid det hele værd, når man kæmper for det mest dyrebare vi har. Hvis man ikke er klar på at kæmpe for sit folks fremtidige eksistens og deres frihed, så har man allerede opgivet, man er blevet til en villig slave.

En utrolig god video præsentation, hvor seeren står mellem to stridende parter.

Denne kampgejst, denne fanatiske vilje til at ville kæmpe for sit folk og sit land skal vi genopvække.

Vores kamp i dag er ikke mod tusindevis af velklædte soldater, som stormer ind over grænsen, men for at vække vores folk. Vi lever under et system, som ønsker os alle døde. Vi lever under et system, som henter hundredtusindvis af fremmede hertil for at udskifte os. Vi lever under et system som sætter alle andre før os. Denne sandhed skal vi vække hele den danske befolkning for.

Denne information og propagandakamp som vi i dag er midt i, kan ikke vindes af atomiserede individer bag deres computerskærme. Den kan ikke vindes gennem kompromiser. Den kan ikke vindes ved latterlige diskussioner om definitioner eller ved at acceptere et folkefjendsk systems primiser. Hvordan kan vi så vinde? Vi kan kun vinde denne kamp gennem handling! Meld dig ind i modstandsbevægelsen, og sammen kan vi vække vores folk, starte revolutionen, smide dette ulækre, forræderiske system og alle dets håndlangere for porten og skabe et stærkt og forenet Norden, så vi aldrig igen bliver gjort til slaver i et system, der hader os!

Aktivisterne lærte også en del nye ting:

Billedet viser en vikingeby. Det ses at vikingerne havde bygget en mur. Dette blev aktivisterne meget overraskede over. Hvem skulle have troet, at vores forfædre var racister?

Billedet viser en aktivistnål fra 1400 tallet. Modstandsbevægelsen er åbenbart mere end 500 år gammel!

Aktivisterne fandt desuden sandhedens trone.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Wow. Var der virkelig sådan en lille genstand der ligner vores aktivistnål?

  Jeg er meget glad for jeres fremmøde i dag. Sammen vil vi favne solen, og det kan kun gøres, igennem kammeratskabet!

  Hil Sejr.

 • Interesant med den tyr rune nål. Ligner pænt meget vores

 • Spændende at lære om fortiden

 • The Viking Ship is in our heart and soul and helps to unite our people. It would be great to see pictures of many Danish Nordfront men having fun inside a sailing Viking Ship with their flags. This would be great publicity for you as I think everyone likes Viking Ships.
  https://nordic-odinism.blogspot.com/


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //