Aktivistdagene 2020

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelse har i weekenden afholdt det årligt tilbagevendende arrangement Aktivistdagene.

En gang om året samler Den Nordiske Modstandsbevægelse i Danmark alle medlemmer og aktivister til det årligt tilbagevendende arrangement Aktivistdagene.

Dette års udgave af Aktivistdagene blev afholdt med tryk på ordet “aktivist”, da aktivismen og identifikationen med kampen for Norden var blevet løftet frem som arrangementets fokus.

Aktivistens yndlingsbutik var til stede med gode tilbud på flyveblade, klistermærker, bøger og t-shirts.

Aktivistdagene 2020 forløb sig over lørdag og søndag, dog var dørene åbne for ankomst allerede fredag eftermiddag, hvor flere medlemmer og aktivister fra hele landet ankom.

Lørdag formiddag blev Aktivistdagene officielt skudt i gang med et 8 timers program, som indeholdt både taler, foredrag og gruppearbejdsopgaver.

Ledelsesgruppen vendte blikket tilbage og talte om udviklingen og udfordringerne siden den forrige afholdelse af Aktivistdagene og flere stramninger af organisationen, samt større krav til medlemmer, blev annonceret.

Der blev talt om vigtigheden af en høj grad af disciplin og nødvendigheden af en stærk og fanatisk identifikation med kampen for i morgen og fremtidens frie folk af Norden.

Anders Dahl holder foredrag om begrebet “overmenneske”.

Efter en tale opfordrende til stærkere fanatisk kamp og flammende engagement blev der af ledelsesgruppen uddelt udmærkelser til tre medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse, som har udvist særlig engagement i kampen for Nordens folk.

Aktivisternes aktivistnål.

Én person, som ifølge ledelsen siden begyndelsen af sit medlemskab har været utrættelig i den daglige kamp og som  pligtopfyldende har påtaget sig mere og mere ansvar, blev udnævnt til aktivist og modtog den ærefulde aktivistnål.

Efter et foredrag om IT-sikkerhed på både computere og mobiltelefoner, samt et foredrag om begrebet “overmenneske”, veg talerne og foredragene pladsen for gruppearbejde.

Nu skulle medlemmer og aktivister i stedet for at lytte i stedet selv tale, da første gruppearbejdsopgave var en træning i talens kraft som propagandaredskab. Efter en times arbejde med udvalgte emner skulle en tale være skrevet, som siden blev holdt for den øvrige forsamling. For nogle var afholdelsen af en tale foran et publikum en grænseoverskridende opgave, men en opgave som blev gennemført en oplevelse rigere og nu bedre rustet til den daglige kamp.

Eftermiddagen lakkede mod enden og fra køkkenet spredte sig nu en herlig duft og grupperarbejdsopgaverne blev afbrudt til fordel for aftensmad.

En prægtig menu bestående af svinesteg, salat og ovnbagte kartofler serveres i spisesalen.

Dog var dagen endnu ikke slut, og ej heller gruppearbejdsopgaverne. Nu blev forskelligt materiale pakket ud og resten af aftenen krævede nu kreativitet af forsamlingen.

Fiberduge, maling, skabeloner, plastplader og lim var medbragt til denne sidste gruppearbejdsøvelse, hvor der nu blev produceret propaganda til alle Danmarks reder.


Der blev produceret bannere, store plakater og trafikskilte til fremtidig gadeaktivisme, og mens alle i fællesskab arbejdede var humøret højt og livlig debat og latter fyldte hele huset.

Aften blev rundet af med lejrbål og hygge udendørs, mens nattens vagtplan blev gennemgået.

Søndag morgen startede med spisning af morgenmad i træningstøj. Søndagens opgave var nemlig deltagelse i Den Nordiske Modstandsbevægelses fysiske test for aktivister, og kommende aktivister.

Efter de krævende øvelser alle var gennemført blev resultaterne gennemgået og den nu trætte, men tilfredse, forsamling måtte nu sande, at Aktivistdagene 2020 var slut.

Efter en fælles rengøring af huset og pakning af biler lød et ‘hil sejr’ før alle forlod stedet og kørte hjem.

Læs også:
Aktivistdagene 2019
Aktivistdagene 2018


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Dejligt syn!

  En motiveret Europæer, har potentialet, til at have samme effekt og samme styrke, som 100.000 danskere, der kun er drevet af interesser.

  Glem aldrig hvor vigtig organisering er. Vi vinder kun denne kamp sammen.

 • Tak for en fed weekend kammerater. Hil sejr!

 • Striker says:

  Sådan!!

 • Asbjoern Nielsen says:

  Det var super hyggeligt


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //