Stefan Löfven modtager pris for hans »indsats for Sveriges jøder«

SVERIGE: Sveriges statsminister er upopulær blandt svenskere men bliver nu rost af den jødiske menighed i Stockholm.

Sveriges afgående premierminister Stefan Löfven (S) er blevet tildelt Aaron Isaac-prisen af ​​den jødiske menighed i Stockholm. Den tidligere fagforeningsmand er ikke særlig populær blandt svenskere, dog mener den jødiske menighed, at han »i lang tid gjorde en stor indsats for Sveriges jøder«.

Pressemeddelelsen fra den jødiske menighed lyder:

Statsminister Stefan Löfven har med sit personlige engagement ydet store bidrag til den svenske jødiske befolkning. Gennem statsminister Löfvens udtalelse om, at »Holocaust er en del af svensk historie«, hans forpligtelse til at etablere et Holocaustmuseum i Stockholm, og hans initiativ til at udvikle en strategi for at styrke det jødiske mindretal i Sverige, har han bidraget meget til den svenske jødedom.

Menighedens formand Aron Verständig udtaler sig i pressemeddelelsen, hvori han fremhæver Löfvens mislykkede holocaust-stunt i Malmø.

Statsminister Stefan Löfvens initiativ til at invitere til den internationale konference Malmö Forum som var en markering af ​​Holocaust og kampen mod antisemitisme, har bevist den støtte, som premierminister Löfven lovede de overlevende, at menneskehedens mørkeste kapitel aldrig vil blive glemt og til modvirke antisemitisme og racisme.

Tidligere vindere er tidligere statsminister Göran Persson, tidligere Folkeparti-leder Per Ahlmark og »Holocaust-overleveren« Hédi Fried.

Læs også:
Dagens Video: «Holocaust» – Hvad er bedrag og hvad er sandhed?
Allieret massakre i tysk koncentrationslejr blev «billedbevis for holocaust»
Dagens video: Nogle fakta om «holocaust»
Kvinde idømt fængsel efter at have kaldt »holocaust« for »en evig malkeko«

VIA:
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //