Storbritannien bliver nu ledet af racefremmede

STORBRITANNIEN: Liz Truss’ kabinet er Storbritanniens første uden hvide mænd på topposter. Mangfoldighed er nu »normalt«, ifølge »ekspert«.

Den nye britiske premierminister Liz Truss har udvalgt et kabinet, hvor en hvid mand for første gang ikke vil beklæde en af landets fire vigtigste ministerposter, oplyser Reuters.

Truss udnævnte Kwasi Kwarteng – hvis forældre kom fra Ghana i 1960’erne – som Storbritanniens første sorte finansminister, mens James Cleverly bliver den første sorte udenrigsminister.

Cleverly, hvis mor kommer fra Sierra Leone, og hvis far er hvid, har tidligere talt om som barn at blive mobbet for at være raceblandet og har sagt, at partiet skal gøre mere for at tiltrække sorte vælgere.

Suella Braverman, hvis forældre kom til Storbritannien fra Kenya og Mauritius for seks årtier siden, efterfølger Priti Patel som den anden indenrigsminister med etnisk minoritetsbaggrund, hvor hun vil være ansvarlig for politi og immigration.

Rishi Sunak, hvis forældre kom fra Indien, var Kwartengs forgænger i finansjobbet og andenpladsen til Truss i ledersammenhæng.

Den voksende »mangfoldighed« er til dels takket være et skub fra det konservative parti i de senere år for at fremsætte et mere »varieret sæt af kandidater« til parlamentet.

Britiske regeringer har indtil for få årtier siden for det meste bestået af hvide mænd. Det endte i 2002 da Storbritannien udpegende sin første etniske minoritetsminister, Paul Boateng som chefsekretær for finansministeriet.

»Politiken har sat tempoet. Vi behandler nu denne mangfoldighed som noget normalt«, sagde Sunder Katwala, en racefremmed direktør for den ikke-partipolitiske tænketank British Future, som fokuserer på migration og identitet. »Forandringstempoet er ekstraordinært«, lød det også fra eksperten.

Imidlertid er de øverste rækker af erhvervslivet, retsvæsenet, embedsværket og hæren alle stadig overvejende hvide.

Det konservative parti genoptager med udnævnelsen af fire racefremmede topministre en gammel tradition med at overlade magten til fremmede, som kan spores tilbage til 1868, hvor ​​den første jødiske premierminister i Storbritannien, Benjamin Disraeli, blev valgt.

Læs også:
Liz Truss bliver ny premierminister i Storbritannien
Liz Truss klar til at bruge atomvåben til at løse konflikter
Liz Truss snyder sig til sejr ved pro-israelske udspil


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Søren kam says:

  Det eneste der snart kan redde Europa og en stabil europæisk befolkning, er en racekrig, en enorm krise eller katastrofe som vil få de fremmede til at forlade kontinentet.

 • Søren kam says:

  Hvor er det forfærdeligt at se på

 • De ligner rotter.

 • jødiskmatrix says:

  Krig er den eneste vej ud af alt dette vanvid


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //