Studie: Fire af fem «transseksuelle» lider af mentale forstyrrelser

FORSKNING: Et nyt studie fra Universitetet i Boston viser, at 78 procent af studenterne, som identificerer sig som «transseksuelle» opfylder kriterierne for mindst én psykisk lidelse.

Foto: Alex Garland

I et interview med nyhedsagenturet Reuters afslørede Sarah Ketchen Lipson fra Boston University’s School of Public Health en undersøgelse fra 2015 til 2017, der viste, at universitetets “kønsminoriteter” var fire gange mere tilbøjelige til psykiske lidelser end studerende, der identificerede sig med deres biologiske køn.

I henhold til undersøgelsen gælder udtrykket “kønsminoritet” for mennesker, der identificerer sig som trans, ikke-binære eller “genderqueer”. Af disse skulle næsten 60 procent have været markeret for depression af forskningen, og at over en tredjedel havde sagt, at de alvorligt havde overvejet selvmord som et alternativ. Især transkønstuderende havde en høj grad af selvmordsforsøg – højere end alle de andre “kønsminoriteter”.

Bemærkelsesværdigt antydede forskningen også, at psykiske sygdomsforstyrrelser langt fra er ualmindelige blandt de andre studerende ved de kulturmarxistiske indoktrineringsanstalter, og ca. 45 procent af de studerende opfylder kriterierne for en mental lidelse.

Læs også:
Politisk flertal vil give børn ret til juridisk kønsskifte
Læger og forskere advarer: «Unge kan komme til at fortryde kønskorrigering»
Irreversibel kønskorrigerende operation – indgrebet stadig flere fortryder


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lol jeg vil nu mere at det er 100% men okay jeg er jo heller ikke uddannede inden for (((psykologien))).

 • Kristian Niss says:

  80 % af psykisk syge lider af psykisk sygdom.

 • Krautling says:

  “4 ud af 5 psykotiske mennesker lider af psykoser” t. Boston Uni


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //