Irreversibel kønskorrigerende operation – indgrebet stadig flere fortryder

KULTURMARXISME: Stadig flere børn og unge bliver diagnosticeret med den psykiske lidelse, kønsdysfori. Den løsning det kulturmarxistiske system tilbyder, er i stadig større grad, en irreversibel såkaldt kønskorrigerende kirurgisk operation. Den mørke sandhed bag disse operationer er, at stadig flere fortryder, men få tør erkende dette offentligt.

Sametti, fortryder sin «kønskorrigering» (t.v.) Harry Benjamin, jøden som indførte «kønskorrigering» (t.h.). Foto SVT.

Kønsdysfori er en psykisk diagnose som indebærer, at en person oplever at være født som det forkerte køn. Den moderne behandling af kønsdysfori, med et irreversibelt «kønskorrigerende» kirurgisk indgreb, blev etableret af jøden Harry Benjamin, som anses for at være en pioner inden for såkaldt transseksualitet og kønsidentitetsforstyrrelse.

Benjamin var associeret med «sexologen» Alfred Kinsey, som var pædofil og arbejdede med «sexologisk forskning» hvor han gennemførte forsøg på små børn. Κønsdysfori havde man indtil da, kun erfaret hos voksne mennesker og Benjamin var blandt de første som begyndte at eksperimentere på børn. Kinsey havde givet ham et tip om en dreng, som efter hans overbevisning, mente han var pige – ikke overraskende mente moderen det samme. Da ingen læger ville gennemføre et kirurgisk indgreb, gav Benjamin drengen østrogen.

På daværende tidspunkt blev der udelukkende administreret hormonbehandlinger og gennemført kirurgi på voksne transseksuelle. Mange læger gjorde indsigelser, de konkluderede, at hormonbehandling og kirurgi ikke var den rigtige vej at gå, alt for mange begik efterfølgende selvmord. Samtlige amerikanske klinikker som på daværende tidspunkt udførte kønskorrigerende behandling blev nedlagt, da de ikke havde nogle positive resultater at rapportere.

I kølvandet på dette relancerede Benjamin, i følgeskab med den pædofile psykolog og «sexolog» John Money, den homoseksuelle trans-aktivist Paul Walker og andre deriblandt en psykiater, en pædofili aktivist, to plastikkirurger og en urolog, så sin behandlingsform.

Sammen udformede de det som efterfølgende skulle blive grundlaget for den moderne standardbehandling af mennesker som lider af kønsdysfori. Resultatet som blev udgivet i 1979 under titlen «The Harry Benjamin International Standards of Care» var hovedsageligt baseret på hormonbehandling og kirurgi.

I Norge blev der i år 2000 oprettet en forening, Harry Benjamin ressurssenter (ressourcecenter.red) (HBRS), med det formål at gennemføre aggressiv lobbyisme, efter at myndighederne havde besluttet at nedlægge et kønskorrigerende tilbud på Rikshospitalet i Oslo. Det lykkedes, myndighederne bøjede sig og fortsatte med at tilbyde kønskorrigerende behandling.

I Danmark tilbydes børn der vurderes at lide af kønsdysfori stophormoner, såkaldte blokkere. De blokerer puberteten, forhindrer at stemmen går i overgang, hæmmer hår- og brystvæksten og stopper evt. menstruation.

Fra 16 år kan danske børn, der vurderes at lide af kønsdysfori, få tilbudt krydshormoner. Biologiske piger vil få testosteron, mens biologiske drenge får østrogen.  Hormonbehandlingen kan gå ud over fertiliteten.

Et afsnit af programmet «Uppdrag granskning» på svenske SVT1 beskæftiger sig med den psykiske diagnose kønsdysfori. I programmet bliver vi bekendt med Sametti, som fortryder de indgreb hun har fået gennemført.

Tilfældene af kønsdysfori er steget eksplosivt inden for en kort årrække, særligt blandt teenagere. Over halvdelen af de unge som søger hjælp for dette, har også andre diagnoser, f.eks. autisme eller/og selvskadelig opførsel.

De aggressive behandlingsmetoder som tilbydes, med bl.a irreversible operationer og stærke hormonpræparater, hviler dog ikke på noget solidt videnskabeligt grundlag. Tværtimod kan man i eksempelvis det svenske sundhedsvæsens egne dokumenter læse om store mangler, når det kommer til viden, kvalitetssikring og opfølgning.

Sametti fra Juensuu i Øst-Finland fortæller i programmet åbenhjertigt om sine oplevelser som ung kvinde der forsøger på at blive en mand, og hvordan hun til slut endte med en stærk anger over denne rejse.

– Det er frygteligt på så mange måder, at indse, at man har begået en fejl på baggrund af falske forestillinger, og derfor gjort noget som er irreversibelt, siger hun til SVT.

På trods af at stadig flere fortryder, er det ikke noget der tales højt om.

–Man kan vist roligt sige, at denne gruppe af patienter der efterfølgende har fortrudt, ikke står på barrikaderne. De har en lidelse og det er de ikke stolte over. Men det er en krise på højeste niveau, siger enhedschefen ved Lundströmmottaket i Västra Götaland, Lennart Fällberg.

Sametti, som i dag identificerer sig som kvinde, må nu leve med konsekvenserne af denne irreversible beslutning.

– Min krop er som den er efter operationerne, sket er sket og kan ikke gøres om. Jeg får ikke min egen stemme tilbage og det samme gælder ‘det dernede’. Intet kan gøres.

Læs også:
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering»
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili
Homoseksuelle er ikke født homoseksuelle
Svensk «Gaytenor» publicerede «onanifantasier» med berygtet pædofil
Film: Homolobbyens seksualisering af børn
Hvad er homolobbyen og hvorfor skal den bekæmpes?
Magtfuld psykologiorganisation: «Traditionel mandighed er skadelig»
Børn injiceres med kønshormoner i nyt trans-ekperiment
Er kritik af homolobbyen hadforbrydelse?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //